Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 februarie 2012, ora 19:30, dIRECŢIA 5 va susţine un nou concert  la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia Zilei Ȋndrăgostiţilor. Anunţul a fost făcut de către Marian Ionescu la ultimul concert susţinut de trupă în Capitală, anul acesta pe 29 octombrie.

Câştigă invitaţii la concertul dIRECŢIA 5!

Concertul dIRECŢIA5 de pe 14 februarie de la Sala Palatului a devenit deja o tradiţie pentru publicul român şi se pare că nici anul viitor nu va face excepţie de la această regulă. Trupa va pregăti o serie de surprize pentru fanii săi aşa cum a obişnuit să facă de fiecare dată. Printre acestea se va număra şi prezenţa unora dintre cele mai bune voci feminine din România ca Monica Anghel, Paula Seling, Anda Adam şi Giulia. Un alt invitat special va fi şi acordionistul Marian Mexicanul.

dIRECŢIA 5 a luat naştere în 1991, până în prezent trupa lansând nu mai puţin de 25 albume (studio şi live), dar şi două DVD-uri. Compusă din Marian Ionescu, Nicu Dalaman, Marius Keseri şi Cristi Enache, dIRECŢIA5 s-a făcut remarcată de-a lungul a 20 de ani de existenţă cu hituri precum „Seducţie„, „Superstar„, „Eşti îngerul meu„, „Dacă ai şti„, „Povestea noastră„, „Am nevoie de tine” sau „Ȋţi mulţumesc„.

Vezi cum a fost la concertul aniversar dIRECŢIA 5!

Bilete dIRECŢIA 5 – Valentine’s Day

Preţul biletelor diferă în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I – 150 lei
Categoria II – 100 lei
Categoria III – 70 lei
Categoria IV – 50 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru concertul dIRECŢIA 5 de Valentine’s Day sunt disponibile online pe www.eventim.ro.