Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 7 decembrie 2011, începând cu ora 20:00, Ştefan Hruşcă, colindătorul prin excelenţă, vă aşteaptă la Sala Palatului pentru un concert ce va aduce spiritul Crăciunului tradiţional la Bucureşti.

Vezi programul turneului naţional Ştefan Hruşcă 2011!

Cântăreţul maramureşean de muzică folk, stabilit din 1991 în Canada, se reîntoarce în ţară, în fiecare an, în preajma Crăciunului, pentru a petrece această sărbătoare printre ai săi, aşa cum ştie mai bine, prin muzică tradiţională.

După cum ne spune şi sensul cuvântului a colinda, acest obicei presupune un umblet din casă în casă, din sat în sat. Pentru Ştefan Hruşcă înseamnă chiar traversarea unor ţări şi oraşe, fiind cunoscut deja de canadieni şi nu numai, prin colindele sale, având reprezentaţii în diferite biserici din oraşele statului şi în Germania.

Cântăreţul, ce împlineşte pe 8 decembrie vârsta de 54 de ani, îşi va petrece ziua de naştere alături de cei dragi, de familie şi de admiratorii săi. Pentru mulţi români, din străinătate sau din ţară, colindele lui Hruşcă sunt asociate cu sărbătorile de iarnă şi îi transpune în atmosfera caldă a familiei, a obiceiurilor străvechi şi a ritualurilor creştine.

Cântăreţul maramureşan dă glas, într-o interpretare originală, colindelor vechi şi nemuritoare, deseori interpretate şi de corurile bisericeşti în seara Ajunului: „Florile dalbe”, „Trei păstori”, „Sculaţi, voi boieri!”, „Afară ninge liniştit”, „Linu-i lin”, „Domnului şi-a nost’ Domn”, „Sântă-i sara de Crăciun”, „Viflaime, Viflaime”. Acestea sunt doar câteva dintre colindele ce îşi aşteaptă gazdele primitoare, în semn de felicitare şi urare de belşug.

Bilete Ştefan Hruşcă „Concert de colinde”

Achiziţionarea biletelor pentru concertul de colinde oferit de Ştefan Hruşcă se va face din reţeaua BILETOO.RO, de la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor sau online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro sau bilete.ro.

Preţurile biletelor variază în funţie de categorie în felul următor:
Categoria Vip: 150 lei
Categoria I: 125 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 75 lei
Categoria IV: 50 lei

Evenimentul este organizat de Project Events.