Acest eveniment a avut loc in data de 18 Mar 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 18 martie 2015, începând cu ora 20:00, David Bisbal, celebrul cântăreţ spaniol revine, după doi ani, în concert în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului internaţional „Tu y Yo”, care promovează cel mai recent album al artistului. Acest ultim album a fost lansat în luna martie a anului 2014 şi a debutat direct pe primul loc în 14 ţări, devenind astfel Best Seller-ul anului în Spania.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul David Bisbal

Completează formularul de mai jos până luni, 16 martie 2015, ora 18:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Oana Topală şi Andreea Marta. Felicitări!


Starul spaniol a oferit fanilor săi o seară de neuitat cu ocazia concertului pe care l-a susţinut în 2012 în Bucureşti şi a avut parte de o primire extrem de călduroasă din partea miilor de oameni prezenţi la Sala Palatului, care au cântat şi au dansat alături de el pe parcursul întregului show.

Nici de această dată nu vor lipsi din spectacolul 100% live melodii de succes precum „Buleria”, „Corazon Latino”, „Digale”, „Premonicion” sau „Sin mirar atras”, dar şi piese de pe noul album „Tu y Yo”, cântate în primă audiţie.

David spune că prin melodia sa „Diez mil maneras” a dorit să ofere publicului mai mult ritm, un stil diferit care nu a fost prezent pe albumele sale anterioare. Noul album, la care a lucrat aproximativ un an şi jumătate, este mult mai personal, conţine mult din el, din întamplările din viaţa lui din trecut şi din prezent, din ce îşi doreşte cel mai mult. Declara că albumul „este unul autobiografic şi reflectă o mare parte din ceea ce trăiesc astăzi şi ceea ce sunt astăzi. De aceea spun că este o redescoperire, şi că a reprezentat, de asemenea, o provocare pentru mine”.

David Bisbal a devenit cunoscut în 2001, odată cu participarea la concursul „Operacion Triunfo” unde s-a făcut remarcat pentru vocea lui inconfundabilă. După un an de la terminarea concursului, el şi-a lansat primul album „Corazon Latino”. Palmaresul lui cuprinde peste 60 de premii, printre care Latin Grammy Award, Billboard Latino şi Cel mai bun artist spaniol din lume, fiind apreciat în ţări precum Mexic, Argentina, Statele Unite sau Spania.

Bilete David Bisbal la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul David Bisbal, din data de 18 martie 2015, de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile online pe www.ticketnet.ro, la preţuri ce variază în funcţie de poziţia din sală:

Categorie Preţ întreg Preţ promo
Categoria VIP 395 lei 316 lei
Categoria I 285 lei 228 lei
Categoria II 198 lei 158 lei
Categoria III 110 lei 88 lei
Categoria IV 80 lei 64 lei