Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jun 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 1 iunie 2012, ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti, Cleopatra Stratan va lansa un nou album intitulat „Melodii pentru copii„.

Cea mai tânără interpreta de succes din România se poate lăuda cu 6 recorduri mondiale şi 3 premii MTV. De asemenea Cleopatra a câştigat 2 discuri de platină şi 3 de diamant pentru vânzări record. Piesa „Ghiţă„, care a stat în topurile muzicale româneşti săptămâni întregi este cu siguranţă una dintre piesele de referinţă ale tinerei artiste.

Se pare că micuţa cântăreaţă doreşte să ne surprindă de această dată cu un album dedicat zilei internaţionale a copilului. Aşa că toţi copilaşii sunt aşteptaţi de ziua lor, la Sala Palatului pentru a intra în lumea de basm a Cleopatrei Stratan. Artistă va interpreta atât piese celebre precum „Ghiţă” sau „Număr pân’ la Unu” precum şi piesele care fac parte din noul material discografic.

Mai mult decât atât, la sfârşitul concertului Cleopatra va extrage câştigătorul unui sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris. Acesta o va însoţi pe artista şi pe restul familiei Stratan pe ţăramul magic Disney, la începutul lunii iulie. În tragerea la sorţi intră toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului.

Bilete Cleopatra Stratan

Preţurile biletelor pentru concertul pe care Cleopatra Stratan de la Sala Palatului din Bucureşti sunt următoarele:

Categoria 1: 120 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 3: 70 lei
Categoria 4: 30 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.