Acest eveniment a avut loc in data de 19 Nov 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 19 noiembrie 2015, de la ora 20:00, Chris de Burgh va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pentru a oferi publicului un spectacol de memorabil prin interpretarea melodiile sale romantice.

Chris de Burgh a cucerit lumea cu piesa „Lady in Red”, melodie ce i-a adus recunoaşterea la scară internaţională, şi care a fost compusă cu gândul la soţia sa, Diana, ce arăta splendid în rochia roşie şi pe care aceasta a purtat-o când s-au cunoscut.

În decursul carierei sale, Chris de Burgh a vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume. Discul „Flying Colours”, apărut în toamna anului 1988, a avut un succes notabil, acesta ajungând pe locul 1 în topurile din UK şi 2 în cele din Elveţia.

Primul său single de succes a fost „Don’t Pay The Ferryman” (1982), urmat de piesa care l-a facut celebru, „Lady in Red”, de pe materialul „Into the Light” (1986), o melodie care a ajuns numărul 1 în topurile de specialitate din mai multe ţări. Acest album include şi piesa „For Rosanna”, dedicată fiicei sale la naştere, Rosanna Davison.

În concertul de la Sala Palatului cei prezenţi vor putea asculta piese consacrate precum „Don’t Pay the Ferryman”, „Spaceman”, „High On Emotion”, „Missing You”, „So Beautiful” sau „Spanish Train”, dar şi piese de pe cel mai recent material discografic, „The Hands of Man”.

Bilete Chris de Burgh la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Chris de Burgh, de pe 19 noiembrie 2015 de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 500 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete

Concertul Chris de Burgh de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de către German Quality Entertainment.