Chris de Burgh - Concerte Chris de Burgh - iConcert.ro

Home » Chris de Burgh

Chris de Burgh

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Chris de Burgh

RECENZIE: Chris de Burgh la Bucureşti: o chitară, un pian şi o voce unică, ingredientele unui concert acustic reuşit (FOTO)

Renumitul cântăreţ irlandez Chris de Burgh a revenit în România pentru un concert ce s-a desfăşurat pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în seara de 19 noiembrie 2015. Într-un cadru intim, artistul a renunţat la formaţia ce l-a însoţit în turneele sale internaţionale şi s-a deschis... 

FOTO: Chris de Burgh la Sala Palatului din Bucureşti

Chris de Burgh a revenit în concert în România pe 19 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul britanic a susţinut un concert acustic, într-o lumină discretă, acompaniat de chitară şi pian. Vezi galeria foto de la concertul Chris de Burgh de la Sala Palatului din Bucureşti!  

Concert Chris de Burgh la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 19 noiembrie 2015, de la ora 20:00, Chris de Burgh va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pentru a oferi publicului un spectacol de memorabil prin interpretarea melodiile sale romantice.  
19 Nov 2015     ,

Chris de Burgh va concerta la Bucureşti, în noiembrie 2015

Chris de Burgh, cântăreţul pop care s-a remarcat cu piesa „Lady in Red”, revine în concert în România alături de trupa sa, pe 19 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, începând cu ora 20:00.  


Social Media

iConcert.ro