Sâmbătă, 5 mai 2018, de la ora 19:00, trupa Carla’s Dreams revine, pentru al treilea an consecutiv, pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a susţine concertul „Monomaniac”.

După concertele „NGOC” (2016) şi „Antiexemplu” (2017), fenomenul Carla’s Dreams se întoarce în forţă cu un nou concert la Arenele Romane, „Monomaniac”, în care se vor auzi atât piese noi, dar şi cele mai cunoscute hituri ale formaţiei.

„Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar: Carla’s Dreams – «MONOMANIAC», Arenele Romane, 5 mai. Vă așteptăm! Și v-am cuprins!”, au declarat băieţii de la Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams reprezintă un proiect nonconformist, care abordează un stil unic în industria muzicală românească, atât în ceea ce priveşte produsul muzical, cât şi atunci când vine vorba de înfăţişarea membrilor trupei. Muzica lor este o combinaţie de stiluri, precum pop, rock, jazz şi influenţe hip-hop.

Mai întâi, trupa a devenit cunoscută datorită colaborărilor cu Inna şi cu Loredana pentru piesele „P.O.H.U.I.” (2012) şi „Lumea ta” (2013). Ulterior, hiturile „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, „Acele”, „Antiexemplu” şi „Până la sânge” au conturat numele trupei, datorită mesajelor puternice din versurile lor. În ceea ce priveşte înfăţişarea, toţi membrii formaţiei au chipul ascuns în spatele unor măşti pictate pe faţă, pentru a-şi păstra misterul abordat încă de la lansarea din 2012.

Trupa care vrea să-şi păstreze identitatea anonimă pe scenă are succes şi datorită colaborărilor cu artişti de renume din România. INNA are două colaborări cu băieţii de la Carla’s Dreams, pentru piesa „P.O.H.U.I” (2012) şi pentru hitul „Te rog” (2015). Cea mai cunoscută colaborare a lor a fost duetul cu Delia, „Cum ne noi”, care are cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din România, în anul 2015.  Totodată, trupa a înregistrat un material împreună cu Antonia, pentru melodia „Sună-mă”.

De-a lungul anului, formaţia susţine concerte în Bucureşti şi în întreaga ţară, promovând mesajele cu subînţeles din cântecele sale. Unele dintre cele mai importante spectacole ale trupei au fost cele de la Arenele Romane (2016), când a lansat albumul „NGOC”, respectiv în 2017, pentru lansarea albumului „Antiexemplu”. De asemenea, Carla’s Dreams concertează şi la alte evenimente de renume din România, precum: Europa FM Live pe Plajă, Shine Festival, Media Music Awards şi Oraşul Faptelor Bune.

Bilete Carla’s Dreams – „Monomaniac” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams – „Monomaniac” de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 5 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ earlybird Presale 1 Presale 2 În ziua concertului
Categoria A 180 lei 209 lei 219 lei 229 lei bilete
Categoria B 139 lei 159 lei 169 lei 179 lei  bilete
Categoria C 79 lei 89 lei 99 lei 100 lei bilete

Earlybird –  până pe 15 martie
Presale 1 –  până pe 15 aprilie
Presale 2 –  până pe 5 mai

Concertul Carla’s Dreams – „Monomaniac” de la Arenele Romane este organizat de Bestmusic Live Concerts.