Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 2 noiembrie 2017, de la ora 21:30, Carla’s Dreams susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. La cererea fanilor, trupa concertează şi pe 1 noiembrie 2017 în aceeaşi locaţie.

Carla’s Dreams reprezintă un proiect nonconformist, care abordează un stil unic în industria muzicală românească, atât în ceea ce priveşte produsul muzical, cât şi atunci când vine vorba de înfăţişarea membrilor trupei. Muzica lor este o combinaţie de stiluri, precum pop, rock, jazz şi influenţe hip-hop.

Mai întâi, trupa a devenit cunoscută datorită colaborărilor cu Inna şi cu Loredana pentru piesele „P.O.H.U.I.” (2012) şi „Lumea ta” (2013). Ulterior, hiturile „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge” au conturat numele trupei, datorită mesajelor puternice din versurile lor. În ceea ce priveşte înfăţişarea, toţi membrii formaţiei au chipul ascuns în spatele unor măşti pictate pe faţă, pentru a-şi păstra misterul abordat încă de la lansarea din 2012.

Trupa care vrea să-şi păstreze identitatea anonimă pe scenă are un succes în muzica autothtonă şi datorită colaborărilor cu artişti de renume din România. INNA are două colaborări cu băieţii de la Carla’s Dreams, pentru piesa „P.O.H.U.I” (2012) şi pentru hitul „Te rog” (2015). Cea mai cunoscută colaborare a lor a fost duetul cu Delia, „Cum ne noi”, care are cel mai vizionat videoclip de pe Youtube din România, în anul 2015.  Totodată, trupa a înregistrat un material împreună cu Antonia, pentru melodia „Sună-mă”.

De-a lungul anului, formaţia susţine concerte în Bucureşti şi în întreaga ţară, promovând mesajele cu subînţeles din cântecele sale. Unele dintre cele mai importante spectacole ale trupei au fost cele de la Arenele Romane, în 2016, când a lansat albumul „NGOC”, respectiv în 2017, pentru lansarea albumului „Antiexemplu”. De asemenea, Carla’s Dreams concertează şi la alte evenimente de renume din România, precum: Europa FM Live pe Plajă, Shine Festival, Media Music Awards şi Oraşul Faptelor Bune.

În prezent, grupul se pregăteşte de un nou eveniment, sub forma unei bătălii muzicale care va avea loc la Sala Polivalentă. Este vorba de primul Red Bull Sound Clash din România, unde membrii Carla’s Dreams se vor duela pe note muzicale cu cei de la CTC, într-o luptă de 4 runde provocatoare, pe 2 scene.

Bilete Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 2 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 69 lei.

Categorie Preţ
Acces general – fără loc la masă 69 lei bilete

Concertul Carla’s Dreams de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.