UPDATE: Concertul a fost ANULAT! Află cum îţi poţi recupera contravaloarea biletelor!

Marţi, 17 octombrie 2017, de la ora 20:00, celebra saxofonistă Candy Dulfer susţine un concert în premieră în Bucureşti, la Sala Palatului. Candy Dulfer promite un adevărat regal de jazz-funk celor care vor fi prezenţi la concert. Artista va promova în Bucureşti cel mai recent album, intitulat „Together”.

Artista olandeză Candy Dulfer a crescut sub acordurile saxofonului, tatăl ei fiind un renumit virtuoz al acestui instrument. Studiile ei muzicale în acest domeniu au început pe când artista avea doar şase ani, iar la 14 ani avea să înfiinţeze prima ei trupă – Funky Stuff.

În prezent, discografia sa numără nu mai puţin de 11 albume de studio, două live şi o compilaţie. Publicul o cunoaşte mai ales graţie hit-ului „Lili was here”, interpretată în duet instrumental cu celebrul David Stewart (ex-Eurythmics). De-a lungul timpului, a înregistrat piese de succes alături de mai mulţi artişti renumiţi, precum Prince, Van Morrison şi Maceo Parker, şi a susţinut concerte alături Alan Parsons, Tower of Power şi Pink Floyd.

În prezent, Candy Dulfer este în turneu prin Europa şi America de Nord, unde are programate atât concerte proprii, cât şi apariţii în cadrul unor mari festivaluri de jazz şi blues.

Bilete Candy Dulfer la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Candy Dulfer, de pe 17 octombrie 2017 de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria I 250 lei bilete
Categoria II 190 lei   bilete
Categoria III 145 lei bilete
Categoria IV 95 lei bilete
Loja 175 lei bilete

Concertul Candy Dulfer de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.