Concertul Candy Dulfer de la Sala Palatului din Bucureşti a fost anulat. Organizatorii show-ului, care trebuia să aibă loc pe 17 octombrie 2017, au anunţat care sunt metodele prin care fanii îşi pot recupera banii de pe biletele achiziţioante.

Fanii saxofonistei de origine olandeză care au cumpărat bilete la concert îşi vor recupera banii investiţi, după cum anunţă organizatorii. Pentru biletele achiziționate din rețeaua Eventim (Germanos, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour), returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.

Pentru livrările prin curier, contravaloarea biletelor va putea fi recuperată prin prezentarea și reținerea biletelor în original la unul din următoarele puncte de lucru: Eventim București – Bd. I.C. Brătianu nr. 6 (în incinta Cinema Pro) sau Eventim Cluj-Napoca – Str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).

Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim și cei care au achiziționat bilete de la Eventim Timișoara din str. Mărășești nr. 2 (casieria Teatrului Național Timișoara) sunt rugați să contacteze Eventim la adresa de e-mail [email protected] sau să trimită biletele prin curier la sediul central din str. Popa Petre nr. 5, Cod Poștal 020801, București, banii urmând să fie returnați în contul din care a fost efectuată plata. Costul transportului va fi suportat de către expeditor.

Pentru bilete [email protected] – banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare, pe cardul cu care s-a efectuat plata.