Acest eveniment a avut loc in data de 13 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 13 februarie 2014, de la ora 21:00, Iulian Canaf (finalist Vocea României) şi trupa sa Excentric Band te invită la un concert special de Valentine’s Day la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Iulian Canaf şi trupa sa de muzicieni numai unul şi unul, Excentric Band, promit un show exploziv pe scena Hard Rock Cafe. Comparat deseori cu Luis Armstrong, Canaf vă va ţine cu sufletul la gură interpretând atât piese proprii dar şi probabil câteva preluari cântate în dulcele său stil clasic.

Iulian Canaf cântă cu patima, cu tot sufletul, încărcând fiecare acord cu emoţiile pe care le simte. Pentru el muzica este o stare pe care o trăieşte foarte intens, împărţind-o cu publicul. Pentru că nu ţine cont de reguli şi nu are limite pe scenă a fost numit „excentric”. Canaf Excentric Band înseamnă blues, funk şi rock interpretate într-un stil distinct şi personal.

Pe scenă alături de Iulian vor fi printre alţii: Sorin Petrilă (chitară), Vlad Spătar (bas), Răzvan Boroda (clape) şi Vlad Apetroaiei (tobe).

Bilete Canaf şi Excentric Band în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul Canaf şi Excentric Band din Hard Rock Cafe costă 40 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri) şi se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro, dar şi de la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.