Canaf - Concerte Canaf - iConcert.ro

Home » Canaf

Canaf

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Canaf

Concertele lunii februarie 2018 în România

Ca în fiecare an, luna februarie este marcată de multe concerte dedicate iubirii, cu ocazia zilelor de Valentine’s Day şi Dragobete. În acelaşi timp, pe lângă concertele artiştilor locali, din ce în ce mai mulţi artişti internaţionali încep să urce pe scenele din România, faţă... 

Concertele lunii februarie 2016 în România

Seria de concerte care vor avea loc în februarie 2016, în Bucureşti şi în ţară, ar putea reprezenta un adevărat ajutor pentru cei care încă nu au stabilit cum îşi vor petrece timpul liber în următoarea perioadă. Oferta este una diversă, melomanii având ocazia să îşi vadă artiştii... 

Concert Canaf & Excentric Band de Valentine’s Day la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 13 februarie 2014, de la ora 21:00, Iulian Canaf (finalist Vocea României) şi trupa sa Excentric Band te invită la un concert special de Valentine’s Day la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
13 Feb 2014     ,

Concert Canaf & Excentric Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, începând cu ora 22:00, Canaf & Excentric Band vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
28 Sep 2013     ,

Concerte Canaf Excentric Band în Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Braşov şi Bucureşti

În perioada 7 – 23 martie 2013, Canaf Excentric Band va susţine concerte în Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Braşov şi Bucureşti.  

Concert Canaf & Excentric Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 23 martie 2013, începând cu ora 22:00, Canaf & Excentric Band vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
23 Mar 2013     ,

RECENZIE: Iulian Canaf a oferit bucureştenilor un început de primăvară excentric

Un număr mare de fani s-au bucurat joi, 1 martie 2012, la primul concert oficial în Bucureşti al lui Iulian Canaf. Fostul concurent al competiţiei „Vocea României” a concertat mai bine de două ore alături de colegii săi de la Excentric Band în Jukebox Venue.  

POZE: Canaf în Jukebox Venue din Bucureşti

Pe 1 martie 2012, Iulian Canaf a susţinut primul său concert la Bucureşti, în Jukebox Venue, alături de al său Excentric Band. În stilul cu care şi-a cucerit fanii de la Vocea Românie, Canaf şi-a încântat admiratorii în cadrul unui concert de zile mari susţinut alături de Sorin Petrilă... 

Concertele lunii martie 2012


Muzica dă tonul primăverii anul acesta. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, James Blake, Alessandro Safina, Enrico Macias, Tudor Gheorghe, Viţa de Vie, LaLa Band sau Nigel Kennedy sunt doar o parte din artiştii care îşi vor încânta fanii în prima lună a primăverii.  
12


Social Media

iConcert.ro