Fanii BZN din România au parte zilele acestea de o serie de veşti, mai bune sau mai puţin bune. Dacă biletele pentru show-ul de la Bucureşti se vând ca pâinea caldă, concertul ce trebuia să se desfăşoare pe 2 decembrie 2012 la Constanţa a fost anulat.

RECENZIE: BZN la Sala Palatului, o demonstraţie de energie şi pasiune

Motivele anulării show-ului de la Sala Sporturilor din Constanţa sunt de ordin logistic, Sorin Săraru, managing partner Project Event declarând: „Ne cerem scuze tuturor fanilor pentru eventualele neplăceri create şi le promitem că vom încerca să găsim o soluţie pentru ca acest spectacol să aibă loc în viitorul apropiat, chiar cu riscul schimbării locaţiei„.

Cei care au achiziţionat deja bilete pentru concertul de la Constanţa pot:

  • să îşi recupereze banii de la magazinul de unde s-a făcut achiziţia (prezentând biletele intacte şi valabile). Recuperarea contravalorii se va putea face între 3 decembrie 2012 şi 3 februarie 2013 şi va fi rambursată doar suma ce reprezintă preţul biletelor, fără alte comisioane sau servicii.
  • să schimbe biletele cu unele similare pentru concertul de la Bucureşti

Categorie de bilete sold-out pentru concertul de la Bucureşti

Chiar dacă concertul de la Constanţa a fost anulat, organizatorii ţin să asigure fanii că show-ul de la Bucureşti se va desfăşura şi că în cazul acestuia nu a survenit nicio modificare.

Revenirea olandezilor de la BZN în Capitală este extrem de aşteptată de fanii trupe. După cele două concerte din luna octombrie, bucurându-se de reacţia fanilor, BZN a hotărât să revină la Bucureşti cu un spectacol special de Crăciun. Catetgoria a 5-a de bilete pentru concertul de pe 6 decembrie  2012 a fost deja epuizată, iar pentru celelalte categorii numărul biletelor disponibile este destul de mic.

Bilete BZN la Bucureşti

Biletele pentru concertul BZN de pe 6 decembrie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria 1 250 lei cumpără bilete
Categoria 2 200 lei cumpără bilete
Categoria 3 150 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei cumpără bilete
Categoria 5 50 lei SOLD OUT

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Biletoo şi online de pe www.eventim.ro şi www.biletoo.ro.

Concertul de Sărbători al trupei BZN va fi unul cu totul şi cu totul special, pe lângă piese consacrate ale trupei, fanii vor avea şansa să asculte şi piese de sezon ca: „Jingle Bells”, „I’m Dreaming of a White Christmas” sau „Let it Snow„.