Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: 28.11.2012 14:00 – Concertul BZN de la Constanţa a fost anulat din motive de ordin logistic. Află detalii despre modalitatea de recuperare a contravalorii biletelor!

Duminică, 2 decembrie 2012, BZN va concerta la Sala Sporturilor din Constanţa. Concertul trupei olandeze vine la puţin peste o lună după succesul celor două concerte din Bucureşti.

RECENZIE: BZN la Sala Palatului, o demonstraţie de energie şi pasiune

BZN este una dintre cele mai cunoscute trupe din Olanda. Cu o carieră de peste 40 de ani, BZN a reuşit să cucerească milioane de fani din toată lumea. Trupa a avut zeci de piese în topurile muzicale şi 40 de albume care s-au vândut în milioane de exemplare la nivel mondial.

Piese ca „Blue Eyes, Blue Eyes„, „Dance Dance” sau „Mon Amour” le vor bucura cu siguranţă fani din ţara noastră pe 2 decembrie. Trupa revine la Constanţa după show-ul de anul trecut de la Festivalul Callatis, în cadrul căruia au fost recompensaţi cu o stea pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia.

Bilete BZN la Constanţa

Biletele pentru concertul BZN de pe 2 decembrie 2012 la Sala Sporturilor din Constanţa  sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria 1 200 lei cumpără bilete
Categoria 2 150 lei cumpără bilete
Categoria 3 100 lei cumpără bilete
Categoria 4 50 lei cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Biletoo şi online de pe www.eventim.ro şi www.biletoo.ro.

Concertul BZN de la Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services. După câteva zile trupa olandeză va susţine un concert special de Sărbători la Bucureşti.