Acest eveniment a avut loc in data de 20 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 20 decembrie 2012, de la ora 19:00, Brujeria va susţine un concert în The Silver Church din Bucureşti. Pe scenă vor mai urca Rock In Ghena, Domination şi Total Riot.

Cei prezenţi vor avea parte de o interpretare specială a piesei „Walk!” pentru Dimebag Darrell, chitaristul formaţiilor Pantera şi Damageplan.

Program şi reguli de acces concert Brujeria

19:00 – Open Doors
19:45 – 20:15 – Rock N Ghena
20:30 – 21:00 – Total Riot
21:10 – 22:00 – Domination
22:15 – Brujeria

Organizatorii recomandă celor ce îşi doresc să participe la acest eveniment să ajungă la locaţie în jurul orei 19:00. În The Silver Church nu va fi permis accesul cu:  sticle (inclusiv deodorantele şi sticlele de parfum de peste 100 ml), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Stagedivingul va fi permis. Nu va exista gard de protecţie în zona din faţa scenei, însă participanţii sunt rugaţi să ţină cont de astfel de manifestări.


Brujeria vin din Mexic şi a devenit în anul 1995, reprezentantul scenei underground latine. Nu a durat mult până când numele Brujeria s-a răspândit internaţional. Traficanţi de droguri, lideri de gherilă erau deseori văzuţi purtând tricouri cu Brujeria. Formaţia a devenit atât de cunoscută încât a ajuns pe primul loc în topul Radioactiva, cel mai popular şi comercial post de radio din Mexic.

Bujeria se bucură de notorietate internaţională în ciuda faptului că nu rare au fost ocaziile când au refuzat să concerteze live, să folosească numele reale, să ofere interviuri sau să pozeze fără măşti. În Brujeria au activat de-a lungul anilor membri din Fear FactoryNapalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir şi chiar Faith No More.

La concerul din Bucureşti formaţia va ajunge în formula clasică alaturi de legendarul Jeff Walker (Carcass) şi Shane Embury (Napalm Death) şi Daniel Erlandsson (Arch Enemy). Identitatea celorlalţi membri din trupă rămâne un mister.

Rock In Ghena este o expresie a muzicii hardcore, o călătorie începută în anul 2000 în Mangalia.

Domination este trupa compusă din membrii Viţa De Vie, Negura Bunget, Changing Skins şi Voodoo. De patru ani de zile există pe piaţa muzicală din România, concepută special, pentru a-i aduce în fiecare an un omagiu legendarului muzician, Dimebag Darrell.

Total Riot este o formaţie din Grecia a cărui stil poate fi catalogat drept tribal thash. Folosind diverse instrumente etnice, muzica Total Riot devine provocatoare şi intensă, urmărind o abordare live tribală şi nonconvenţională, una din cele mai interesante apariţii în scena metal underground.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi se găsesc la următoarele preţuri:

– 40 lei, până la 1 noiembrie
– 50 lei, până la 19 decembrie
– 65 lei,  la intrarea în club.

Punctele de distribuţie ale biletelor sunt:

– în Bucureşti – magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor sau Staţia de Metrou Unirii 1.

-în ţară, biletele se găsesc în reţeaua naţională a magazinelor Flanco şi librăriile Mihai Eminescu.

Biletele se pot comanda şi online pe www.rezervariclub.ro la preţul de 40 de lei.