Acest eveniment a avut loc in data de 6 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 6 noiembrie 2014, începând cu orele 20:00, Avishai Cohen va păşi din nou pe scena Sălii Radio din Bucureşti. Pentru concertul ce face parte din seria evenimentelor Jazz Night Out, Avishai îi va avea alături pe Ofri Nehemya – tobe şi Nitai Hershkovits – pian.

RECENZIE: Avishai Cohen – Jazz şi emoţie la Sala Radio din Bucureşti

Avishai Cohen este un nume important din zona jazzului, israelianul fiind considerat unul dintre cei mai importanţi basişti ai secolului. S-a remarcat prin colaborările pe care le-a avut cu nume influente ale muzicii precum Bobby McFerrin, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove, dar poate cea mai importantă colaborare a sa o reprezintă cea cu Chick Corea cu care a fondat sextetul Origin, unde au cântat împreună aproape 6 ani.

Contrabasul lui Avishai Coehn pare sa fie o prelungire a personalităţii sale artistice şi cu fiecare reprezentaţie reuşeste să ne arate farmecul acestui instrument care de multe ori nu este apreciat la adevarata sa valoare.

Avishai Cohen este o prezenţă constantă pe scena de jazz din România, artistul a cântat prima dată în România în anul 2008 la Festivalul de Jazz de la Timişoara, în 2011 la Festivalul de Jazz de la Gărâna, iar ultimul spectacol a avut loc în Bucureşti în aprilie 2013. Concertele sale sunt mereu sold-out şi se lasă cu cel puţin trei bisuri.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete Avishai Cohen Trio la Sala Radio

Biletele pentru show-ul Avishai Cohen de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri, în funcţie de categorie:

Categorie Preţ
Categoria I 145 lei cumpără bilete
Categoria II 125 lei cumpără bilete
Categoria III 85 lei cumpără bilete