Joi, 20 octombrie 2016, de la ora 19:30, Antonis Remos revine în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Cântăreţul va oferi bucureştenilor un show muzical original, cu influenţe prelute chiar din ţara sa de orgine, Grecia.

După concertul Nikos Vertis de anul trecut, muzica grecească este promovată din nou în România prin spectacolul lui Antonis Remos. Celebrul cântăreţ grec va încânta publicul român cu acordurile originale ale muzicii sale care conţine elementele tradiţionale laiko şi ritmuri pop. Evenimentul va conţine piese dance, balade tradiţionale, demonstraţii de laikă modernă, toate puse în valoare de celebra voce pop a Greciei.

Antonis Remos este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de origine greacă care a debutat începând cu 1990. Discografia sa este compusă din 9 albume de studio, dintre care materialele: „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003) şi „Kleista Ta Stomata” (2011) au fost medaliate de trei ori cu platină. De asemenea, a lansat o serie de 4 albume live începând cu anul 2001 în care a debutat cu „Mia Nihta Mono”, premiat cu platină. Solistul a colaborat cu mulţi colegi celebri din muzica grecească, printre care: Dimitris Mitropanos şi Marios Tokas, dar şi cu artişti de talie internaţională precum Julio Iglesias.

Bilete Antonis Remos la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Antonis Remos îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete
Categoria V 80 lei cumpără bilete

Concertul Antonis Remos de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Vreau Bilet.