Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sambata, 13 martie 2010, ora 20:00, Anahi, fosta membra a trupei RBD, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Concurs!

Kompas Events, Project Events si iConcert.ro pun la bataie 2 invitatii duble la concertul Anahi de la Bucuresti. Inscrie-te la concurs si castiga 1 invitatie dubla completand formularul de mai jos pana pe 10 martie 2010 ora 18:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati prin SMS si e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare!

UPDATE: Câştigătorii sunt: Lungu Simona-Valentina şi Popelca Elena. Felicitări!

Concertul face parte din turneul mondial „Mi Delirio World Tour” si promoveaza ultimul album al artistei, „Mi Delirio„. Show-ul absolut incendiar pe care il va prezenta carismatica solista va fi o surpriza pentru toti cei care vor fi prezenti la concert.

Anahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele. Zambetul si charisma ei au cucerit lumea. Telenovela Rebelde, in care ea a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient. Datorita succesului telenovelei, a luat fiinta grupul RBD.

Alaturi de colegii sai Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann si Christian Chávez, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Inainte de a se implica in proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000) si o editie speciala a albumului „Baby Blue”, intituala „Una Rebelde en Solitario” (2006).

Cumpara bilet

Pretul unui bilet este in functie de categorie:
Categoria 1: 250 RON
Categoria 2: 200 RON
Categoria 3: 150 RON
Categoria 4: 80 RON
Categoria 5: 50 RON

Vezi poze de la concert!

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu 28, Bucuresti.