Acest eveniment a avut loc in data de 8 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .


Marţi, 8 noiembrie 2011, trupa Amorphis va concerta pentru prima oară la Sibiu în Oldies Pub. Evenimentul face parte din turneul de promovare “The Beginning Of Times“ care include şi concertul din Bucureşti al trupei finlandeze.

În deschiderea concertelor din cadrul turneului Amorphis vor concerta norvegienii de la Leprous şi spaniolii de la Nahemah.

Înfiinţată în 1990, trupa Amorphis a luat prin asalt piaţa muzicală finlandeză. Cu versuri inspirate din mitologia ţării lor de baştină şi materiale discografice extrem de bine realizate, Amorphis a cucerit rockerii din lumea întreagă.

The Beginning Of Times„, cel mai recent albumul al trupei Amorphis, este considerat de finlandezi drept cel mai ambiţios proiect realizat în peste 20 de ani de existenţă. Albumul este inspirat din mitologia finlandeză şi pune în centrul său figura legendară a eroului Väinämöinen, a cărui poveste fascinantă este perfect transpusă în cuvinte de către Pekka Kainulainen, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai artei contemporane finlandeze.

Bilete Amorphis

Bilete pe cele două concerte Amorphis sunt disponinile în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro sau www.artmania.ro la următoarele preţuri:

– 60 de lei – până pe 13 august 2011
– 75 de lei între 14 august 2011 şi 7 noiembrie 2011
– 85 de lei în ziua evenimentului

Cele două concerte Amorphis din România sunt organizate de ARTmania.

Oldies Pub: str. Nicolae Bălcescu nr. 13, Sibiu
Rezervări: 0751 87 99 87 sau 0722 63 22