Acest eveniment a avut loc in data de 9 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 9 noiembrie 2011, trupa Amorphis va susţine un nou concert la Bucureşti în The Silver Church Club. Evenimentul face parte din turneul de promovare “The Beginning Of Times“ care include şi concertul de la Sibiu al trupei finlandeze.

În deschiderea concertelor din cadrul turneului Amorphis vor concerta norvegienii de la Leprous şi spaniolii de la Nahemah.

Cu 20 de ani de carieră la activ, trupa Amorphis este una dintre trupele de seamă ale rockului finlandez. Cele zece albume lansate de Amorphis până în acest an au avut un adevărat succes printre fanii muzicii rock din toată Europa şi nu numai.

The Beginning Of Times“ cel mai recent album al trupei a fost lansat în luna iunie şi nu se diferenţiază din punctul de vedere al influenţelor de celelelate. Sursa principală de inspiraţie pentru versurile pieselor este mitologia finlandeză, iar personajul principal al pieselor este un erou al mitologiei din ţara lor natală.

Bilete Amorphis

Bilete pe cele două concerte Amorphis sunt disponinile în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro sau www.artmania.ro la următoarele preţuri:
– 60 de lei – până pe 13 august 2011
– 75 de lei între 14 august 2011 şi  8 noiembrie 2011
– 85 de lei în ziua evenimentului

Cele două concerte Amorphis din România sunt organizate de ARTmania.

The Silver Church: Str. Plevnei nr. 61, Bucureşti
Informaţii şi rezervări: 0723 379 026