Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 18 iunie 2013, începând cu ora 21:00, Akua Naru alături de The Digflo Band vor concerta în The Silver Church din Bucureşti. Concertul va fi deschis de Norzeatic & Avant’n’Gard.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul Akua Naru!

iConcert.ro şi Rock Events te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până luni, 17 iunie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele patru invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt: Bîldea Alin-Răzvan, Dan Nicoleta, Puia Anamaria şi Bianca Troncea! Felicitări!


Akua Naru & The Digflo Band revin în România pentru două concerte, la Timişoara şi la Bucureşti, după succesul concertului de la Cluj-Napoca, unde au fost prezenţi peste 1300 de spectatori.

Află mai multe detalii despre concertele Akua Naru în România!

Proiectul Akua Naru a început să prindă contur în New Haven (S.U.A.) şi l-a dus până în Germania, la Koln, oraşul pe care l-a ales după ce a trecut prin Philadelphia, China şi Ghana.

Akua Naru şi trupa sa creează o atmosferă similară cu cea a unei scene de teatru, doar că spectacolul pe care îl propun urmăreşte un flux emoţional, în care sunt antrenaţi şi spectatorii, prin prezenţa ritmului de jazz şi a poeziei.

Akua Naru & The Digflo Band înseamnă: Akua Naru (voce), Christian Nink (tobe), Alex Roenz (bass), Leif Braeutigam (chitară), Sebastian Scobel (clape), Julian Ritter (saxofon/flute), DJ Rafael Baska (turntables).

Bilete Akua Naru la Bucureşti

Biletele pentru concertul Akua Naru din The Silver Church, organizat de Rock Events, se pot cumpără în avans din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 35 lei.

Cumpara bilet