The Digflo Band - Concerte The Digflo Band - iConcert.ro

Home » The Digflo Band

The Digflo Band

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu The Digflo Band

Concert Akua Naru la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 19 martie 2016, de la ora 21:00, The Fresh prezintă Akua Naru, alături de trupa sa de suflet Digflo, la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere: Silent Strike şi Vlad Dobrescu. Iniţial concertul a fost anunţat la Terra Events Hall, dar ulterior a fost mutat la Arenele Romane.  
19 Mar 2016     ,

FOTO: Akua Naru în The Silver Church din Bucureşti

Akua Naru a urcat pe scena clubului The Silver Church din Bucureşti acompaniată de trupa Digflo pentru a-şi promova cel mai nou album, „The Miner’s Canary”, pe 29 martie 2015. Deschiderea a fost asigurată de proiectul new jazz JAVRA şi de Cristian Gherghely. Vezi galeria foto... 

POZE: Akua Naru în Atelierul de Producţie din Bucureşti

Akua Naru a revenit la Bucureşti pe 28 martie 2014. Alături de trupa Digflo, talentata artistă a cucerit publicul prezent în Atelierul de Producţie cu stilul său unic. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Akua Naru la Atelierul de Producţie din Bucureşti

Vineri, 28 martie 2014, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Akua Naru şi trupa Digflo în concert la Atelierul de Producţie din Bucureşti. Line-up completat de DJ Sauce, Ufe şi Tru L.  
28 Mar 2014     ,

Concert Akua Naru în Colectiv din Bucureşti

Duminică, 1 decembrie 2013, începând cu ora 21:00, Akua Naru & The Digflo Band vor concerta în Colectiv din Bucureşti. Warm up & afterparty: Călin.  
1 Dec 2013     ,

Concert Akua Naru la ArtHouse Central din Iaşi

Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, începând cu ora 22:00, Akua Naru & The Digflo Band vor susţine un concert la ArtHouse Central din Iaşi. Warm up: Danaga.  
30 Nov 2013     ,

Mioritmic în Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca

Sâmbătă, 12 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, în Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca, va avea loc festivalul de muzică electronică, Mioritmic.  
12 Oct 2013     ,

POZE: Akua Naru la Bucureşti în The Silver Church

Akua Naru, alături de The DigFlo Band, a revenit la Bucureşti după succesul de la Cluj-Napoca şi Timişoara, pentru un nou concert în The Silver Church. În deschidere au cântat Avant’n’Gard & Norzeatic. Vezi galeria foto de la concert!  

RECENZIE: Exotism, poezie şi hip-hop la superlativ cu Akua Naru la Bucureşti (POZE)

După succesul concertelor susţinute la Cluj-Napoca, în luna mai, şi la Timişoara, pe 14 iunie, Akua Naru & The DigFlo Band au ajuns şi în Bucureşti, făcând senzaţie în The Silver Church, pe 18 iunie 2013.  

Concert Akua Naru în Setup Venue din Timişoara

Vineri, 14 iunie 2013, de la ora 22:00, Akua Naru & The Digflo Band vor concerta în Setup Venue din Timişoara. În deschidere vor concerta cei de la Norzeatic Live Band. Concertul de la Timişoara se va desfăşura cu câteva zile înaintea celui de la Bucureşti.  
14 Jun 2013     ,
12


Social Media

iConcert.ro