Acest eveniment a avut loc in data de 28 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 28 martie 2014, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Akua Naru şi trupa Digflo în concert la Atelierul de Producţie din Bucureşti. Line-up completat de DJ Sauce, Ufe şi Tru L.

Pe Akua Naru scena o expune în cea mai naturală ipostază muzicală în care poate oferi publicului darurile sale poetic ritmate, apreciate şi dincolo de graniţa hip-hop-ului, amplificate în spectacolul live.

Însoţită de trupa ei Digflo, un ansamblu de şase instrumentişti ce include tobe, clape, saxofon/flaut, bas, chitară şi turntable. Akua Naru şi-a câştigat reputaţia datorită talentului nativ de a captiva publicul, antrenând mulţimile şi inspirând mulţi artişti la rândul ei, spulberând astfel miturile cu privire la imaginea femeilor din hip-hop.

Aku Naru a descoperit muzica şi rimele încă din primii ani de viaţă. Povestea ei începe în New Haven, USA, iar călătoria vieţii sale este povestită pe albumul de debut „The Journey Aflame”. Punctul de plecare a fost Philadelphia, călătoria continuând prin Africa de Vest, cu turnee prin China, Naru hotărăşte să rămână la Köln, Germania, unde, în prezent locuieşte şi creează muzică.

Single-ul „The World is listening”, produs cu ajutorul lui JR&pH 7, a fost cotat în top şi de diferite posturi de radio naţionale din Franţa şi Germania, single-lul dovedind cu siguranţă ceea ce transmite, că lumea ascultă. Naru a cântat alături de renumitul pionier afro beat, Tony Allen, a plecat în turneu alături de grupul Hip Hop Lords Of The Underground şi a împărţit scena/colaborat cu artişti ca Patrice, Tete, Ursula Rucker, Blitz The Ambassador şi mulţi alţii.

Un maiestru feminin al artizanatului cuvintelor, Naru a atras atenţia în toate părţile globului, înregistrând experienţele sale şi fuzionând genuri muzicale cu propriul său stil de hip-hop.

Biletele se găsesc doar la intrare, în seara evenimentului, la preţul de 30 de lei. Accesul minorilor este interzis.