După mai bine de un an, trupa Hurts revine din nou în ţara noastră într-un concert extraordinar cu ocazia lansării albumului „Exile”, vineri, 11 octombrie 2013, la Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti.

Fanii trupei Hurts care şi-au dorit să fie mai aproape de membrii formaţiei britanici la acest eveniment s-au grăbit să-şi procure bilet, astfel că, biletele de la categoria Golden Circle, au fost epuizate cu două săpamâni înainte de concert. În acest moment mai sunt disponibile bilete doar pentru categoria Silver Circle (120 lei), ce pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Înfiinţată în 2009, trupa formată din Theo Hutchcraft şi Adam Anderson a înregistrat primul succes cu piesa „Wonderful life”, al cărei videoclip a devenit viral în scurt timp de la lansare, ajungând in topul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube, cu peste 21 milionane de vizualizări.

Un an mai târziu trupa a lansat albumul „Hapiness”, care s-a bucurat de un real succes în ţările europene, mai ales în Germania unde au obţinut numeroase discuri de platină pentru hituri precum: „Wonderful life”, „Illuminated” sau „Blood, Tears & Gold”. În 2012, trupa britanică a revenit cu un nou material discografic, care încă de la debut s-a clasat pe locul 3 în Germania, pe locul 9 în UK şi locul 10 la nivel mondial.

Cu ocazia apariţiei noului album trupa a început un nou turneu european, România fiind cea de a doua ţară în care trupa va susţine un concert. În cadrul concertului de la Bucureşti, fanii vor putea asculta piese de pe noul album precum „Sandman”, „Exile”, „Somebody To Die For” sau „Miracle”, dar şi melodii de pe primul album ca „Stay”, „Sunday” sau „Blood, Tears & Gold”.