Cei 10 ani de la înfiinţarea Cadenza Music vor fi sărbătoriţi anul acesta printr-o serie de evenimente. Printre acestea se află şi Cadenza 10 years anniversary ce îi va readuce pe DJ de frunte ai lable-ului la Bucureşti pe 16 februarie 2013. Show-ul ce se anunţă plin de surprize va avea loc la Sala Polivalentă şi îi va avea la butoane pe LucianoMirko Loko, Andrea Oliva şi Lee Van Dowski.

Află mai multe detalii despre evenimentul aniversar Cadenza!

Cadenza este „un spaţiu în care muzica creşte, evoluază şi înfloreşte” cum chiar Luciano, creatorul lable-ului îl descrie. Chiar dacă drumul nu a fost mereu uşor, într-o decadă, Cadenza a lansat mai bine de 80 de single-uri, albume şi compilaţii şi are sub umbrela sa artişti ca Reboot, Digitaline, TechnasiaArgy sau Valentino Kanzyani. Iar cei 10 ani ai „familiei” Cadenza vor fi aniversaţi printr-un show în adevăratul stil al lable-ului. Pe 16 februarie 2013 fanii iubitorii muzicii electronice vor avea parte de un carnaval muzical cu un set-up surprinzător.

De la show-uri în cluburi la evenimente la mare sau la Sala Polivalentă, artiştii Cadenza au semnat dese ori condica petrecerilor până în zori din România. Ultimul show Cadenza Vagabundos a avut loc la Bucureşti în noiembrie 2012, însă vremea rea l-a împiedicat pe Luciano să ajungă în Capitală. El promite că se va revanşa în faţa fanilor săi pe 16 februarie în cadrul show-ului aniversar organizat de The Mission.

Bilete Cadenza Night – Cadenza 10 years anniversary

Cei care vor să îşi achiziţioneze bilete pot face acest lucru online pe www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul Romaniei, e-Ticket pe plan internaţional şi în oficiile Poştei Române semnalizate „Aici Bilete.ro”. Direct în Bucureşti biletele pot fi cumpărate de la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1 la următoarele preţuri:

În avans: 60 de lei
La intrare: 80 de lei
VIP: 150 de lei

Pentru biletele VIP şi rezervări puteţi suna la (+40) 722.399.228 şi (+40) 722.937.972.

Cei care au ales să păstreze biletele de la show-ul Cadenza Vagabundos din data de 17 noiembrie 2012 pot participa cu acestea la show-ul aniversar Cadenza.