Acest eveniment a avut loc in data de 17 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Luciano nu a putut ajunge la show-ul de la Bucureşti. Vezi cum îţi poţi recupera banii!

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, la Sala Polivalentă se petrece în stil „vagabond”. Cadenza Vagabundos se întorc în Bucureşti pentru un show vibrant, alături de cel mai cunoscut vagabond de la platane Luciano şi trubadurii săi Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia.

Cunoscuţi pentru energia cu care rulează petrecerile lor, DJ-ii de la Cadenza Vagabundos se întorc în Bucureşti să facă ce ştiu cel mai bine: distracţie ca pe plaja din Ibiza. Gaşca Cadenza Vagabundos a atras atenţia mai ales prin apariţiile neconvenţionale ale membrilor săi. Atât stilul muzical, cât şi cel vestimentar şi decorativ fac din ei adevăraţi „vagabonzi de profesie”.

Până acum, Cadenza Vagabundos nu s-au oprit doar în Capitală. „Vagabonţeala” lor s-a simţit şi la malul mării, pe aceleaşi ritmuri electrizante în La Mania din Mamaia, pe 1 mai 2011 şi 2012, dar şi în Cluj-Napoca.

Capul „vagabonţilor” este Luciano, mereu vinovat pentru petreceri nebune în stilul Ibiza pe pământ românesc. Luciano a intrat în lumea muzicală „zdrăngănind” la o chitară când avea 16 ani. Totuşi se pare că prima sa dragoste au fost beaturile muzicii electronice, care în câţiva ani l-au făcut DJ în cluburile din Europa. A cucerit rapid publicul cu ritmurile lui de house, minimal şi techno, devenind un reper în lumea muzicii care iese din platane.

Alături de el, Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasiavor întreţine nebunia electronică, iar împreună vor lăsa amintiri electrice pentru fanii „vagabonţi”. Evenimentul va fi deschis de DJ-ul român Posh, care va pregăti atmosfera pentru „vagabonţeală” pe  beat-uri electronice.

Bilete Cadenza Vagabundos Bucureşti – 2012

Bilete în avans: 45 lei
Bilete la intrare: 60 lei
Bilete VIP: 100  lei (+40 722 399228)

Biletele în avans pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul Romaniei şi e-Ticket pe plan internaţional şi în oficiile Poştei Române semnalizate „Aici Bilete.ro”. Direct în Bucureşti biletele pot fi cumpărate de la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1.

Accesul persoanelor sub18 ani este strict interzis! Vă recomandăm sa aveţi un act de identitate pentru control.