UPDATE 21.11.2012: Luciano a anunţat pe pagina sa de Facebook că show-ul va fi reprogramat pentru 2013. Bilete de la show-ul Cadenza Vagabundos vor fi valabile şi pentrul noul eveniment.

Luciano promite că va reveni la Bucureşti în curând, după ce în weekend condiţiile meteo nefavorabile l-au ţinut departe de fanii săi ce l-au aşteptat nerăbdători la Sala Polivalentă din Bucureşti. Fanii nemulţumiţi îşi vor putea recupera contravalorea biletelor pentru show-ul Cadenza Vagabundos de pe 17 noiembrie 2012.

Vezi imagini de la show-ul Cadenza Vagabundos!

Luciano trebuia să îşi conducă armata de „normanzi” muzicali, însă ceaţa din Capitală a împiedicat aterizarea avionului pe aeroportul Băneasa. Deşi organizatorii şi managementul artistului au încercat să găsească o altă cale de a ajunge la Bucureşti, nu au găsit în timp util o variantă acceptabilă.

Trist, artistul a anuţat din seara evenimentului pe pagina sa de Facebook că nu a fost posibil să ajungă în Capitală, deşi a încercat să găsească o soluţie (de la avioane private la avioane de linie cu sosiri la Sofia, Cluj-Napoca sau Budapesta). Luciano a declarat: „Nu vă imaginaţi cât sunt de trist pentru că nu pot ajunge într-una din ţările mele preferate, oamenii favoriţi şi una din petrecerile mele preferate din lumea asta de ieri de la Bucureşti. Am citit multe comentarii triste şi vă înţeleg […] dar voi veni în câteva săptămâni în Bucureşti pentru a face ceva special pentru voi, pentru că te iubesc ROMÂNIA!!!”

Recuperarea contravalorii biletelor

The Mission a anunţat că zborul lui Luciano a fost anulat în ultimă clipa de compania titulară, Aerodynamics Malaga, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Bucureşti (Băneasa). Conform unei declaraţii a companiei din Spania zborul a fost anulat din cauza riscurilor aterizării pe aeroportul din Bucureşti.

Cei care au fost prezenţi la eveniment pentru a îl vedea pe Luciano şi au fost nemulţumiţi de absenţa acestuia îşi pot recupera contravaloarea tichetelor prin intermediul www.bilete.ro (Tel: 021.311.93.23, Fax: 031.816.32.39, E-mail: office[@]bilete[.]ro). Recuperarea se va face pe baza biletelor, nu a brăţărilor de acces, cei care au comandat bilete online se vor regăsi în baza de date a agenţiei de ticketing. O altă variantă ar fi păstrarea biletelor pentru show-ul nou a cărui dată va fi anunţată în curând, având accesul liber pe baza biletelor de la Cadenza Vagabundos.

Deşi Luciano nu ajuns la Bucureşti, show-ul Cadenza Vagabundos a fost întreţinut de Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia. În faţa a mii de fani cei trei membrii ai lable-ului Cadenza au mixat până la 8:30 dimineaţă, în cadrul unui eveniment cu o mulţime de surprize.