Acest eveniment a avut loc in data de 16 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 februarie 2013, începând cu ora 22:00, la Sala Polivalentă din Bucureşti va avea loc Cadenza Night în cadrul căreia vor mixa Luciano, Mirko Loko, Andrea Oliva şi Lee Van Dowski. 

Vezi galeria foto de la Cadenza Vagabundos!

DJ-ul suedezo-chilan, Luciano, revine în Capitală pentru a îşi recompensa fanii nerăbători. De data aceasta echipa Cadenza pregăteşte un eveniment ce aduce mai degrabă a carnaval, locaţia urmând a fi amenajată cu o mulţime de elemente surprinzătoare.

Mirko Loko este deja un obişnuit al petrecerilor din România el fiind prezent nu doar în cluburi ca Studio Martin sau Midi, ci şi la petrecerile Cadenza Vagabundos. Un membru de bază al familiei Cadenza este şi Andrea Oliva, iar de-a lungul timpului beat-urile sale de minimal, tech house au încântat iubitorii muzicii electronice din toată lumea. Celor trei li se va alătura la pupitru şi Lee Van Dowski, francezul ce cucereşte rapid mulţimile cu mixurile sale.

Bilete Cadenza Night

Cei care vor să îşi achiziţioneze bilete pot face acest lucru online pe www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul Romaniei şi e-Ticket pe plan internaţional şi în oficiile Poştei Române semnalizate „Aici Bilete.ro”. Direct în Bucureşti biletele pot fi cumpărate de la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1 la următoarele preţuri:

În avans: 60 de lei
La intrare: 80 de lei
VIP: 150 de lei

Pentru biletele VIP şi rezervări puteţi suna la (+40) 722.399.228 şi (+40) 722.937.972.

Cei care au ales să păstreze biletele de la show-ul Cadenza Vagabundos din data de 17 noiembrie 2012 pot participa cu acestea la show-ul Cadenza Night.