Trupa BZN va concerta din nou pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 6 decembrie 2012, după ce la finele lunii octombrie au susţinut două show-uri pe aceeaşi scenă. Concertul va fi unul special, plin de surprize dedicat Sărbătorilor.

RECENZIE: BZN la Sala Palatului, o demonstraţie de energie, pasiune şi melancolie 

După ce pe 28 octombrie 2012 trupa a susţinut două spectacole în faţa a mii de spectatori la Bucureşti, olandezii revin în Capitală. De data aceasta ei vor pregăti un show care va surprinde prin costumaţii, decoruri şi lumini, toate dedicate tradiţiilor de Sărbători. Din setlist-ul show-ului nu vor putea lipsi piese ca „Gingle Bells„, „I’m Dreaming of a White Christmas” sau „Let it Snow„.

BZN are o carieră de nu mai puţin de 4 decenii, timp în care a lansat peste 400 de melodii şi a lansat peste 40 de albume.  Trupa este recunoscută în toată lumea cu piese ca „Mon Amour”, „Blue eyes, blue eyes” sau „Dance dance”.

Bilete BZN la Bucureşti

Biletele pentru concertul BZN de pe 6 decembrie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria 1 250 lei cumpără bilete
Categoria 2 200 lei cumpără bilete
Categoria 3 150 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei cumpără bilete
Categoria 5 50 lei cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate de la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar şi din Oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achizitiona de pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro.

Concertul BZN de la Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Service. Trupa olandeză va concerta cu câteva zile înainte la Constanţa.