Cu toate că mai este aproximativ o lună până la concertul Kings Of Leon de la Arena Naţională din Bucureşti, pregătirile au intrat deja în linie dreptă. Programat pe 17 iunie 2017, primul show din România al americanilor are un buget de 450 000 de euro şi o echipă foarte mare, iar locurile la categoria Golden Ring se apropie de epuizare.

Concertul Kings of Leon este unul dintre cele mai importante, dar şi cele mai scumpe evenimente din vara aceasta. Show-ul americanilor a atras mii de fani, atât din ţară, cât şi din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, şi nu numai.

Show-ul va beneficia de o producţie impresionată, iar scena de la Arena Naţională va avea o dimensiune de 480 mp. Tot echipamentul formaţiei necesar pentru acest turneu va fi încărcat şi transportat la Bucureşti în 20 de tiruri.

Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistați la nivel local de un staff alcătuit din peste 600 de persoane, responsabile cu securitatea, producția, catering-ul şi alte detalii care ţin de organizarea evenimentului.

Accesul pe stadion se va face de la ora 17:30, iar primul concert al serii va fi cel susţinut de LP.

Trupa a debutat în 2003 cu EP-ul „Holy Roller Novocaine”, iar până în prezent a lansat 7 materiale de studio, 5 EP-uri, 2 compilaţii şi 1 album live. Printre cele mai cunoscut piese ale trupei se numără: „Pyro”, „Find Me”, „Closer”, „Notion” şi „Back Down South”. De-a lungul timpului, Kings of Leon a colaborat cu numeroşi artişti de renume şi a câştigat o mulţime de premii, printre care şi 4 Grammy din 12 nominalizări.

Bilete Kings of Leon la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Kings of Leon îl va susţine pe 17 iunie 2017, la Arena Naţională din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au acces gratuit la concert, în limita locurilor disponibile, dacă trimit o cerere scrisă, însoțită de toate documentele care dovedesc problemele de săntate, la adresa: [email protected], până pe 1 iunie 2017.

Fanii Kings Of Leon au acum la dispoziție şi un pop-up store în Mall Promenada din Bucureşti de unde își pot cumpăra bilete pentru concert, dar şi alte articole inscripţionate cu numele trupei lor preferate, precum tricouri, insigne şi postere.

Categorie Preţ
Categorie VIP 500 lei
Categoria Golden 285 lei
Categoria I 230 lei
Gazon 190 lei
Categoria II 180 lei
Categoria III 160 lei
Categoria IV  SOLD OUT
Categoria V 95 lei

Concertul Kings of Leon de la Bucureşti este organizat de ALive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.