În perioada 7-10 septembrie 2017, are loc a doua ediţie Bucharest Street Food Festival, cu tema „The Carnival”, la Romexpo din Bucureşti. Club des Belugas, Touch & Go, Vama şi Subcarpaţi se numără printre artiştii care vor concerta în cadrul evenimentului de street food.

După succesul ediţiei din 2016, Bucharest Street Food Festival revine cu un nou eveniment, care va îmbina din nou conceptul de „mâncare stradală”, foarte popular în  multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera concertelor și show-urilor live.

Program concerte Bucharest Street Food Carnival 2017

Joi, 7 septembrie 2017 – Funk Rock Hotel

Subcarpaţi
4G
Les Elephants Bizarres
Cred că sunt extraterestru
TKE

Vineri, 8 septembrie 2017

Club Des Belugas
The Mob
Larisa
Paper Magik

Sâmbătă, 9 septembrie 2017

N.O.H.A.
Rilan & The Bombardiers
Daniel Iordăchioaie
Gabriel Dorobanţu
Marian Nistor
Space Roosters (Live) + Ruky-San (DJ-set)
White Mahala

Duminică, 10 septembrie 2017

Touch & Go
Dario Rossi
Jurjak
Mouse N’Monkeyz
Tuna De Derechode Valladolid

Având deja în spate experiența a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate atât in București cât și în întreaga ţară, organizatorii pregătesc un eveniment mai amplu şi mai spectaculos, reprezentat printr-un singur nume „Carnival”.

Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut, o mulţime de street chefs din toate colțurile țării, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali invitați din întreaga Europă, demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi și spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție, The Carnival pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food remarcabile din lume.

Harta – Bucharest Street Food Festival 2017

Bilete Bucharest Street Food Festival – The Carnival 2017

Biletele pentru Bucharest Street Food Festival – The Carnival 2017 , de la Romexpo, din perioada 7-10 septembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Intrare liberă – Open for Lunch – între 12:00 – 15:00

Categorie Preţ
Abonament 32 lei
Bilet 7 septembrie 17 lei
Bilet 8 septembrie 17 lei
Bilet 9 septembrie  17 lei
Bilet 10 septembrie  17 lei