Acest eveniment a avut loc in data de 7 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 7 septembrie 2017, are loc Funk Rock Hotel, la Romexpo din Bucureşti, în cadrul Bucharest Street Food Festival. Supcarpaţi, 4G (Macanache – Phunk B – Dilimanjaro – NCTK), Cred Că Sunt Extraterestru, TKE şi Les Elephants Bizarres sunt artiştii care vor concerta în cadrul evenimentului.

Se apropie o nouă ediţie Funk Rock Hotel care pregăteşte un line-up compus din trupe de renume din România, ce vor lua cu asalt scena de la Romexpo. Ritmurile underground, care stau la baza acestui eveniment, vor fi redate de cele 5 trupe care s-au înscris la acest maraton muzical de o zi.

În timp ce Subcarpaţi, 4G şi TKE vor antrena publicul cu rap-ul şi cu mesajele lor nonconformiste, Cred Că Sunt Extraterestru şi Les Elephants Bizarres vor oferi puţină culoare evenimentului. De asemenea, DJ EKO şi VJ DAN BASU vor mixa în cadrul „hotelului funk-rock”.

Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Accesul copiilor mai mici de 12 ani nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic, însă părinţii care aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. De asemenea, organizatorii recomandă părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie.

Bilete Funk Rock Hotel 2017

Biletele pentru Funk Rock Hotel, care va avea loc la Romexpo din Bucureşti pe 7 septembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ earlybird Preţ după 25 august Preţ în ziua evenimentului
Acces general 40 lei 50 lei 60 lei
Golden Circle 60 lei 70 lei 80 lei

Funk Rock Hotel 2017 este organizat de J’events în cadrul Bucharest Street Food Festival 2017.