Acest eveniment a avut loc in data de 3 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 1 februarie – 3 februarie 2013, începând cu ora 21:30, Club Doors din Constanţa vă aşteaptă la festivalul indoor, Black Sea Music Nights.

Program Black Sea Music Nights

Dată Headlineri Invitaţi
1 februarie 2013 Awake Punch Therapy
2 februarie 2013 Krypton Hangover
3 februarie 2013 Nicu Patoi & Platonic Band

Trupa Awake – Tribute Dream Theater este un proiect iniţiat de chitaristul formaţiei Phoenix, Cristi Gram. Din trupă mai fac parte: Sabina Abrudian – voce, Mihai Ardelean – claviaturi, Răzvan „Lapi” Lupu – tobe, Vlady Săteanu – chitară bass.

Trupa Krypton se prezintă în faţa publicului în componenţa care a fost definită ca „formula de aur”. Eugen Mihăescu, Sorin Voinea, Răzvan „Lapi” Lupu, Gabriel „Guriţă” Nicolau, împreună cu Cătălin Fotin vor susţine concertul care marchează reîntoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa în cariera trupei:revenirea la matcă.

Nicu Patoi & Platonic Band ia fiinţă în toamna anului 1995, la Galaţi, la initiativa lui Nicu Patoi. Unicitatea acestui proiect nu consta numai în sutele de piese cântate live, ci şi în maniera expresivă, dinamică şi bogată din punct de vedere muzical în care grupul îşi abordează repertoriul.

Concertul Nicu Patoi & Platonic Band marchează lansarea albumului „Sweet Little 6STRING”.

Preţul unui bilet de intrare pentru fiecare seară de concert este de 25 lei.