Cu puţin timp rămas până la concertul lui Boris Berezovsky de la Ateneul Român din Bucureşti, organizatorii au hotărât suplimentarea numărului de locuri pentru eveniment. Pentru concertul de pe 6 noiembrie 2012 va fi astfel disponibilă o categorie nouă de bilete ce vor putea fi cumpărate la un preţ special.

Află mai multe detalii legate de concertul lui Boris Berezovsky!

Este vorba de o suplimentare a numărul de locuri pentru concertul de pe 6 noiembrie 2012 cu strapontine. Noua serie de bilete poate fi achiziţionată la preţul de 150 lei doar de la punctele de vânzare Vreau Bilet şi online de pe www.vreaubilet.ro.

Boris Berezovsky este unul dintre cei mai renumiţi pianişti ai Rusiei. În cei peste 24 de ani de carieră el a reuşit să îşi demonstreze talentul deosebit ajungând să concerteze pe scene ca: Théatre des Champs-Elysees din Paris, Palatul de Arte Frumoase din Bruxelles, Konzerthaus din Viena sau Megaron din Atena.

A colaborat cu artişti ca Vadim Repin, Julian Rachlin, Michael Collins, Ralph Kirshbaum, Kurt Masur sau Wolfgang Sawallisch. Iar pentru show-ul de la Bucureşti a pregătit un recital din care nu vor lipsi compoziţii semnate de Chopin, Brahms, Ravel sau Liszt.

Bilete Boris Berezovsky

Biletele pentru recitalul lui Boris Berezovsky de la Ateneul Român din Bucureşti sunt disponibile la urmatoarele categorii de preţuri:

Categoria 1: 400 lei
Categoria 2: 350 lei
Strapontine: 150 lei*

Cumpara bilet

*Disponibile doar în magazinele Vreau Bilet şi pe www.vreaubilet.ro.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online şi pe www.eventim.ro, putand fi achiziţionate şi în reţelele Eventim şi Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etj.2, Str. Moise Nicoara nr.18 şi la Sala Palatului).