Ediţia de toamnă a festivalului METALHEAD Meeting 2014 oferă fanilor ocazia să îşi întâlnească trupele preferate, în cadrul sesiunilor de Meet & Greet, pentru care au fost puse în vânzare bilete, în număr limitat, la preţul de 199 lei. La cererea publicului, organizatorii au anuţat şi prelungirea perioadei de presale, până pe 21 septembrie.

METALHEAD Meeting 2014 bis se va desfăşura pe 27 septembrie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti, iar pe scenă vor urca trupele: Paradise Lost, Finntroll, Hatesphere, Profane Omen, alături de nume importante ale scenei rock româneşti: GOD, Tiarra şi Bloodway.

Numărul de bilete Meet & Greet este limitat la 20 de bucăţi, iar acestea oferă acces la Golden Circle (în faţa scenei) şi o întâlnire cu trupele headliner care participă la festival. Biletele Meet & Greet pot fi cumpărate exclusiv din reteaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro.

De asemenea, organizatorii au anunţat prelungirea perioadei de presale până pe 21 septembrie, astfel încât achiziţionarea biletelor pentru ediţia METALHEAD Meeting bis, din 27 septembrie 2014, se poate face din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la următoarele preţuri:

Categorie – Preţ până la 21 sept după 21 sept
Acces General 80 lei 100 lei cumpără bilete
Golden Circle 110 lei 130 lei cumpără bilete
Meet & Greet + Golden Circle 199 lei 199 lei cumpără bilete

Pachetele promoţionale care includ accesul la ambele ediţii METALHEAD Meeting (2014 şi 2015) pot fi procurate cu o reducere de 20% doar din reţeaua IaBilet.

METALHEAD Meeting bis este un eveniment organizat de METALHEAD, eveniment prin care site-ul sărbătoreşte 10 ani.