Finntroll - Concerte Finntroll - iConcert.ro

Home » Finntroll

Finntroll

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Finntroll

FOTO: METALHEAD Meeting 2014 Bis la Bucureşti

Ediţia de toamnă a festivalului METALHEAD Meeting 2014 s-a desfăşurat pe 27 septembrie, la Bucureşti. Paradise Lost, Finntroll, GOD, Tiarra, HateSphere, Profane Omen şi Bloodway au susţinut concerte pe scena de la Arenele Romane. Vezi galeria foto de la festival!  

METALHEAD Meeting 2014 Bis la Arenele Romane din Bucureşti (CONCURS)

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, va avea loc o nouă ediţie METALHEAD Meeting 2014, la Arenele Romane (open air – nu în cort) din Bucureşti. După show-ul de pe 7 iunie 2014, METALHEAD revine pentru a sărbători 10 ani printr-un show exploziv cu Paradise Lost, Finntroll, GOD, Tiarra, HateSphere,... 
27 Sep 2014     ,

Concerte Finntroll, HateSphere şi Profane Omen în Daos din Timişoara

Vineri, 26 septembrie 2014, Finntroll vin la Timişoara, în club Daos, pentru a sărbători 10 ani de la lansarea celui mai de succes album al lor, „Nattfodd”.  
26 Sep 2014     ,

Bilete Meet & Greet şi presale pentru METALHEAD Meeting 2014 bis

Ediţia de toamnă a festivalului METALHEAD Meeting 2014 oferă fanilor ocazia să îşi întâlnească trupele preferate, în cadrul sesiunilor de Meet & Greet, pentru care au fost puse în vânzare bilete, în număr limitat, la preţul de 199 lei. La cererea publicului, organizatorii au anuţat... 

Concertele lunii septembrie 2014 în România


Prima lună de toamnă nu se anunţă bogată în concerte foarte mari, dacă ar fi să comparăm cu anii precedenţi, dar ne oferă suficiente variante de relaxare şi distracţie. Asian Dub Foundation, Tito Paris, Duquende, Carminho, Paradise Lost, Finntroll sau comediantul Carlos Mencia urcă în... 

Finntroll, HateSphere şi Profane Omane, confirmate la METALHEAD Meeting 2014 – ediţia de toamnă

METALHEAD Meeting, ediţia de toamnă, va avea loc pe 27 septembrie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti. Finntroll, HateSphere şi Profane Omane sunt primele trupe confirmate. Alte patru trupe urmează a fi anunţate în perioada următoare.  

POZE: Finntroll în The Silver Church din Bucureşti

Finntroll au susţinut un concert pe 15 septembrie 2013 în The Silver Church din Bucureşti. Show-ul finlandezilor a fost deschis de către Tyr şi Skalmold şi a reprezentat pre-party-ul pentru festivalul Metalhead Meeting 2013. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii septembrie 2013


Sfârşitul verii este un motiv de tristeţe pentru mulţi, însă poate avea şi părţile sale bune: deschiderea unui nou sezon de concerte şi evenimente. Luna septembrie se anunţă a fi foarte încărcată, de la acordurile romantice venite de la Festivalul Internaţional „George Enescu„,... 

Concertul Finntroll încălzeşte fanii pentru METALHEAD Meeting 2013

„The Trolls Are Coming” este denumirea evenimentului care va avea loc pe data de 15 septembrie 2013 la The Silver Church din Bucureşti, eveniment care va aduce pe aceeaşi scenă trupele Finntroll, TYR şi Skalmold.  

Concert Finntroll în The Silver Church din Bucureşti (CONCURS)

Duminică, 15 septembrie 2013, începând cu ora 20:00, Finntroll va susţine un concert în The Silver Church din Bucureşti. Alături de grupul finalndez Finntroll, pe scenă vor mai urca trupele Tyr şi Skalmold.  
15 Sep 2013     ,


Social Media

iConcert.ro