Beth Hart, artista cu cea mai apreciată voce a blues-ului modern, a transmite un mesaj fanilor români, înaintea concertului programat la Bucureşti, săptămâna aceasta. Artista nominalizată la premiile Grammy şi deţinătoare a numeroase discuri de platină a vorbit online cu fanii din toată lumea, chiar înaintea concertului din Grolloo, de la Festivalul Internaţional de Blues din Olanda.

În această vară, Beth Hart concertează pentru a doua oară în România, revenind la Bucureşti după un an de la ultimul concert. Spectacolul, ce va avea loc pe 17 iunie 2016 la Sala Palatului, face parte din turenul de promovare al albumului „Better Than Home”.

Artista a declarat că va susţine un show incredibil, mai ales după ce a aflat că fanii săi din alte ţări vor călători pentru concertul ei de la Bucureşti. Impresionată de interacţiunea cu publicul de anul trecut, Beth Hart a anunţat că va „merge pe mâna publicului” în ceea ce priveşte playlist-ul concertului şi că „are mare încredere în publicul din România”.

În acelaşi timp, Beth Hart mărturiseşte că şi-ar dori să-şi planifice o vacanţă în România, unde ar vrea să vadă castelul lui Dracula şi ar cere sfatul localnicilor cu privire la ceea ce este interesant de văzut şi ce ar trebui să facă acolo.

La începutul acestei luni, chiar înaintea concertului din cadrul Festivalului Internaţional de Blues din Olanda, cântăreaţa a pornit un dialog online cu fanii săi din toată lumea în care a povestit despre muzica sa, turneul de promovare şi planurile sale. Astfel, artista a împărtăşit cu întreaga lume peripeţiile pe care le-a trăit alături de trupa sa în turneul în care se află acum şi a menţionat că doreşte să lanseze un nou album anul viitor. De asemenea, Beth a a anuţat o nouă colaborare cu Joe Bonamassa pentru noul material discografic.

https://www.youtube.com/watch?v=B_ii9wZXGdU

Beth Hart nu şi-a ascuns niciodată viaţa personală şi a vorbit mereu de problemele pe care le-a întâmpinat din cauza bipolarităţii sale şi consumului de alcool şi droguri. Pentru a demonstra că poţi duce o viaţă normală şi cu un astfel de diagonistic, Beth spune că este fericită cu ceea ce este. Cântăreaţa a declarat pentru publicaţia britanică „The Independent” că boala sa are şi efecte pozitive, participând la procesul său de creativitate. Totodată, a mărturisit că trebuie să urmeze un tratament regulat pentru a-şi duce munca la bun sfărşit.

Biletele pentru concertul pe care Beth Hart îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 iunie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală şi au preţuri cuprinse între 90 şi 250 lei.

Concertul Beth Hart de la Bucureşti este organizat de Vreau Bilet şi Premium Booking.