Vineri, 17 iunie 2016, de la ora 20:00, Beth Hart, una dintre cele mai bune voci blues ale momentului, revine pentru a susţine un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, după succesul show-ul de anul trecut.

„M-am gândit că va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor!” a declarat artista după primul său concert la Bucureşti, vizibil emoţionată de faptul că o întreagă sală îi cunoştea piesele. Impresionată de primirea plină de căldură oferită de publicul român şi de interacţiunea pe care a numit-o de-a dreptul „uluitoare”, Beth Hart se ţine de cuvânt şi revine cu nou spectacol.

Cu o voce care este „obligatoriu de ascultat măcar o dată în viaţă”, fiind un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding sau Amy Winehouse, Hart este nr. 1 în topul Billboard Blues, nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a nenumărate discuri de platină.

Piesa „Mama, this one’s for you” de pe cel mai recent album „Better than home”, beneficiază de un videoclip emoţionant cu imagini inedite care prezintă relaţia apropiată pe care Beth Hart o are cu mama ei.

https://www.youtube.com/watch?v=QnbDIgQLQwI

Melodia a fost lasată înainte de Ziua Mamei din Statele Unite şi reprezintă un mesaj muzical de mulţumire adresat celei care i-a fost alături întotdeauna, ajutând-o pe artistă să treacă prin momente dificile cauzate de lupta cu drogurile sau alcoolul, dar şi momentele dure asociate cu diagnosticul de bipolaritate.

Pentru concertul din 17 iunie de la Sala Palatului, cântăreaţa nu a dezvăluit încă ce anume pregăteşte, dar este cunoscut faptul că îşi schimbă setlist-ul pentru fiecare spectacol în parte, oferind publicului numeroase surprize şi posibilitatea de a asculta atât piese care au consacrat-o ca una dintre cele mai originale şi proeminente voci ale blues-ului mondial, dar şi piese de pe  ultimul său album „Better than home” primit bine de criticii de specialitate, dar şi de fani.

Bilete Beth Hart la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Beth Hart îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 iunie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete
Categoria IV 90 lei cumpără bilete

Concertul Beth Hart de la Bucureşti este organizat de Vreau Bilet şi Premium Booking.