Ediţia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp, programată între 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti, nu va mai avea loc. Principalele motive din spatele deciziei sunt legate de greutăţile întâmpinate de organizatori în contractarea artiştilor, anunţă Emagic.

„Întotdeauna line-up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numărului foarte mare de artişti al caăror program trebuie să se sincronizeze. Din păcate, până în momentul de faţă nu am reuşit să securizăm headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru ediţia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B’ESTFEST şi-a obişnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost şi nu este nici în momentul de faţă o opţiune. De aceea am ales, cu părere de rău, să anulăm ediţia 2014” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul trupei The Cat Empire, programat în cadrul festivalului, nu va fi anulat, acesta urmând a se desfăşura la aceeaşi dată (31 iulie), însă într-o altă locaţie ce va fi anunţată în perioada următoare.

Biletele achiziţionate pot fi răscumpărate sau preschimbate

Cei care şi-au achizitionat deja bilete pentru ediţia din acest an a festivalului au la dispoziţie două opţiuni, prin contactarea echipei www.myticket.ro:

  • răscumpărarea contravalorii acestora
  • preschimbarea în bilete pentru oricare dintre celelalte evenimente Emagic confirmate până în prezent, Peter Gabriel (8 mai, Romexpo), Tori Amos (19 iunie, Arenele Romane) şi The Cat Empire (31 iulie)

B’ESTFEST Summer Camp s-a născut în 2007 şi a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, reuşind în cei şapte ani de existenţă să devină cel mai mare festival din România recunoscut şi recomandat la nivel internaţional.

Publicaţii precum The Times sau The Guardian l-au inclus în topul celor mai bune 20 de festivaluri europene, fiind nominalizat în repetate rânduri la premiile industriei de profil: UK Festival Awards şi European Festival Awards.