Trupa The Cat Empire este prima confirmare din programul B’ESTFEST Summer Camp 2014, de pe domeniul Palatului Mogoşoaia. Festivalul, care ajunge anul acesta la cea de-a opta, se va desfăşura între 31 iulie şi 2 august 2014 şi va fi primul în noua locaţie. 

The Cat Empire a luat fiinţă în 1999 şi este una dintre trupele din zona ska cele mai interesante. Cu ritmuri de jazz, funk şi rock, condimentate în mod ingenios cu beat-uri latino, reggae şi dub, The Cat Empire a cucerit scenele festivalurilor din toată lumea. Printre acestea: Summersonic (Japonia), Rock am Ring (Germania), V Festival (Marea Britanie), Bonnaroo (Statele Unite ale Americii) sau Montreal Jazz Festival (Canada).

Trupa din Melbourne, Australia, are la activ cinci albume de studio şi tot atâtea discuri de platină şi aur. Cel mai recent album, „Steal The Light” a fost extrem de bine primit de fani şi critici, care l-au clasificat ca un album ce „se cere a fi ascultat live” (www.theaureview.com).

The Cat Empire îşi va aduce show-ul plin de energie, atitudine şi improvizaţie pentru prima oară la Bucureşti, în cadrul B’ESTFEST 2014, eveniment organizat de Emagic.

Promoţie de Ziua Îndrăgostiţilor pentru abonamentele la B’ESTEFEST

Prima confirmare din line-up-ul festivalului aduce cu sine şi încheierea perioadei „early bird”, în care abonamentele au putut fi cumpărate cu 159 lei. Însă pentru pentru luna îndrăgostitilor, organizatorii au pregătit o promoţie specială, ce se va desfăsoara în perioada 14-24 februarie 2014. Cei care vor comanda două abonamente online în acestă perioadă le vor putea achiziţiona la preţul de 159 lei.

Astfel, începând de astăzi, 11 februarie 2014, abonamentele vor putea fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi pe www.myticket.ro cu 189 lei, în timp ce în perioada festivalului acestea vor putea fi cumpărate cu 229 lei.