Acest eveniment a avut loc in data de 22 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 17.11.2015 – Spectacolul grupului Los Vivancos a fost ANULAT.

Decizia organizatorilor privind anularea acestui eveniment, survine ca urmare a interesului scăzut al publicului spectator, reflectat numărul mic de bilete vândute până la acest moment.

Prin urmare, persoanele care şi-au procurat bilete la spectacolul Los Vivancos sunt rugate să se prezinte, în perioada 20 noiembrie – 23 decembrie 2015, la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate, pentru recuperarea contravalorii acestora.


Marţi, 22 decembrie 2015, de la ora 19:30, Los Vivancos, cea mai iubită trupă de dansatori de flamenco din lume, prezintă spectacolul „Best of Los Vivancos”, la Sala Palatului din Bucureşti.

Flamenco, balet, dans contemporan, folclor, arte martiale, acrobaţie, magie, circ, decor impunator, o punere în scenă fascinantă, o garderobă cu un design exclusivist şi un repertoriu muzical unic, sunt ingredientele show-ului, ovaţionat de milioane de spectatori din întreaga lume.

Cei şapte fraţi cu energie debordantă şi flexibilitate surprinzatoare, reuniţi sub numele de Los Vivancos, vor evolua în cea mai complexă producţie artistică, prezentată la nivel mondial sub titulatura, „Best Of Los Vivancos”, un show atractiv, cu o originalitate aparte, al cărui concept s-a concretizat prin fuziunea între cele mai bune părţi ale ultimelor două producţii, „7 Hermanos” şi „Aeternum”.

Show-urile Los Vivancos au fost urmărite de peste două milioane de spectatori din peste 50 de ţări. Los Vivancos a fost declarat „fenomenul muzical-scenic al acestui deceniu” şi au intrat în Cartea Recordurilor pentru „cele mai rapide picioare”. Los Vivancos, vorbesc cel puţin patru limbi străine şi cântă la cel puţin două instrumente fiecare, fiind capabili să scrie şi să-şi compună propriile melodii originale.

Bilete Best of Los Vivancos la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul „Best of Los Vivancos”, de pe 22 decembrie 2015 la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului, reţeaua magazinelor Inmedio, Diverta, Librăria Mihai Eminescu, sau online pe: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro sau www.vreaubilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei
Categoria I 200 lei
Categoria II 140 lei
Categoria III 90 lei
Categoria IV 65 lei

Show-ul Best of Los Vivancos de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Spectaculis.