Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, de la ora 22:00, Atelierul de Producţie „produce” show pe ritmuri dubstep. „Vinovatul” va fi britanicul Benga (Beni Adejumo) care va demonstra încă o dată că este unul dintre cei mai fascinanţi creatori de muzică din lume și unul dintre fondatorii genului dubstep, într-un spectacol emblematic pentru ascultătorii de muzică bass.

Line-up-ul evenimentului va fi completat de: AFO, Big Blunt, Agmantav, Fane.

Programul evenimentului:

22:00 – 00:00 – Fane
00:10 – 01:10 – AFO şi Big Blunt
01:20 – 02:50 – Benga
03:00 – 04:30 – Agmantav

CONCURS: Câştigă invitaţii la Benga la Atelierul de Producţie!

Completează formularul de mai jos până vineri, 6 decembrie 2013, ora 15:00 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii pentru 1 persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Iana Iulian Marius şi Alexandru Mihail. Felicitări!


Încă de la început, Benga s-a impus în cea mai progresivă şi transgresivă mişcare muzicală a Marii Britanii: dubstep-ul. Până acolo, însă, artistul a început să facă muzică acasă, pe PlayStation, iar ulterior piesele i-au atras atenţia producatorului Hatcha, care lucra la Big Apple Records. Aşa că la numai 15 ani, Benga lansează prima sa melodie, „Skank”, la casa de discuri a magazinului.

Benga este cunoscut şi ca membru al Magnetic Man, una dintre cele mai apreciate trupe de dubstep din lume, iar ca producător de muzică, artistul a marcat întregul curent de muzică bass. Astfel, „Night”, o altă piesă a sa, apreciată ca un clasic al genului, a atras remix-uri de la DJ Zinc, Breakage şi Shy FX.

El revine în România după prestaţia de la festivalul Peninsula, când a făcut show în a doua zi a evenimentului, pe 19 iulie 2013.

Biletele pot fi cumpărate în avans la preţul de 25 de lei din Ollie Gang Shop sau la preţul de 35 de lei la intrare, în seara evenimentului.