Cea de-a patra ediție a festivalului IRAF se va desfășura în perioada 22 – 25 Iulie 2010 la Cinematograful de Vară din Timişoara.

IRAF este ocazia perfectă de a celebra într-un mod unic cultura romă, împreună cu artişti din 11 ţări din diferite domenii culturale: muzică, teatru, film, fotografie, carte, meştesug și circ moder. Cu un line-up muzical pe toate gusturile, începând de la tradiţie şi terminând cu ultimele experimente muzicale din lumea întreagă, festivalul organizat de Asociaţia Culturală TURN a devenit deja o tradiție.

Balkan Beat Box și-a confirmat oficial prezenţa în cadrul festivalului IRAF. Este prima dată când România este introdusă în turneul european al trupei. Cu un sound unic, şi o prestaţie live incendiară, Balkan Beat Box reprezintă una din senzaţiile electro/world de pe scena muzicală a ultimilor 3 ani.

Pentru că anul trecut au uimit publicul festivalului şi pentru că publicul i-a vrut din nou, Mitsoura și Paco Pena Flamenco Company revine pe scena festivalului cu un show avangardist. Swing Manoche Project, Worldy Savages, Langa, Dj K-lu și DJ Gypsy Viking sunt doar câțiva dintre cei ce vor mai urca pe scena.

Abonamentele pentru festival se pot achiziţiona prin www.bilete.ro până în data de 19.07.2010 la preţul de 58 LEI sau în ziua festivalului la locaţia evenimentului la preţul de 70 LEI.

Preț bilet:
• ziua I – 10 LEI;
• ziua II, III şi IV – 22 LEI/ zi
• ABONAMENT FESTIVAL – 58 LEI ( pre-sale)

Citeşte mai multe informaţii despre Festivalul IRAF!