- Concerte - iConcert.ro

Home » Nazareth

Nazareth

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Nazareth

Concert Nazareth în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 22 august 2014, de la ora 22:00, trupa Nazareth revine în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Legendara trupă va concerta în Capitală în cadrul turneului „Rock ‘N’ Roll Telephone”. În deschidere, va cânta trupa Aura.  
22 Aug 2014     ,

Concertele lunii august 2014 în România

Luna august încheie vara calendaristică cu show-uri variete, de la rock la electro, de la folk la pop şi nu numai. Rage, Therion, Placebo, Bastille, Testament, Sodom, Obituary şi Nazareth sunt doar câteva dintre muzicienii care vor fi prezenţi la evenimentele ce vor avea loc luna aceasta în România.  

Bucovina Rock Castle 2014

În perioada 21 şi 23 august 2014, la Suceava, are loc cea de-a zecea ediţie de Bucovina Rock Castle. Evenimentul va aduce pe scena din Cetatea de Scaun muzicieni ca: Nazareth, Dog Eat Dog şi Alternosfera, Viţa de Vie, Implant pentru Refuz şi mulţi alţii.  
21 Aug - 23 Aug 2014     ,

Nazareth va promova „Rock’n’Roll Telephone” în cadrul concertului la Bucureşti

Legende ale rock-ului clasic, Nazareth vor lansa în cursul acestui an un nou album, cel de-al 23-lea din istoria trupei, „Rock’n’Roll Telephone”. În cadrul turneului de promovare al acestuia, trupa va ajunge şi la Bucureşti pentru un concert ce va avea loc pe 22 august 2014, în Hard... 

Trupa Nazareth revine la Hard Rock Cafe, în august 2014

Pe 22 august 2014, legendara trupă Nazareth revine pe scena clubului Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru a susţine un nou concert. Show-ul are loc la aproape doi ani de la concertul sold-out pe care trupa l-a susţinut în clubul bucureştean.  

VIDEO: Filmări Nazareth la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 27 ianuarie 2012, trupa Nazareth a susţinut un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. În deschidere atmosfera a fost încălzită de către Trooper, alături de care pe scenă a urcat chiar Blaze Bayley, fostul solist Iron Maiden.  

RECENZIE: Classic Rock cu Nazareth în Hard Rock Cafe din Bucureşti (VIDEO)

Vineri seară (27 ianuarie 2012), cu ocazia aniversării a 4 ani de Hard Rock Cafe la Bucureşti, în faţa unui public numeros, nerăbdător, de toate vârstele, a avut loc concertul legendarei trupe scoţiene Nazareth.  

Bilete la preţ redus pentru concertul Nazareth de la Bucureşti

Biletele achiziţionate în perioada 12 – 15 ianuarie 2012 pentru concertul Nazareth de pe 27 ianuarie 2012, din Hard Rock Cafe de la Bucureşti, vor avea un preţ redus.  

Concertele lunii ianuarie 2012


După câteva săptămâni de petreceri neîncetate, de aşteptat ar fi să urmeze o perioadă liniştită, însă nu este aşa. În ianuarie organizatorii de evenimente au pregătit concerte, spectacole şi petreceri pentru toate gusturile: concerte rock (Tarja Turunen, Arch Enemy, Nazareth), hip hop... 

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Nazareth de la Bucureşti

Una dintre legendele rock ale anilor ’70, trupa Nazareth va concerta la Hard Rock Cafe din Bucureşti pe data de 27 ianuarie 2012. Concertul face parte din turneul internaţional de promovare al celui mai recent album al trupei, intitulat „Big Dogz„. În deschiderea trupei Nazareth...