Pe 22 august 2014, legendara trupă Nazareth revine pe scena clubului Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru a susţine un nou concert. Show-ul are loc la aproape doi ani de la concertul sold-out pe care trupa l-a susţinut în clubul bucureştean.

RECENZIE: Classic Rock cu Nazareth în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Înfiinţată în 1968, trupa a cunoscut recunoaşterea pe plan internaţional o dată cu lansarea albumului din 1975 „Hair of the dog”. Pionieri ai rock-ului deveniţi legende, Nazareth au vândut de-a lungul carierei milioane de albume, la concertele lor asistând alte legende rock: membrii trupei Guns N’ Roses.

Pete Agnew (membru în trupă încă din 1968) a declarat : „Exact înainte ca Guns N’ Roses să se destrame, am avut şapte concerte în California şi ei au venit la absolut toate. Nazareth sau Aerosmith au fost pentru ei exact ceea ce au reprezentat Beatles şi Rolling Stones pentru noi. Mai mult, Axl Rose ne-a invitat să cântăm Love Hurts la nunta sa.

Pentru concertul din 22 august 2014, Nazareth a pregătit un setlist care cuprinde atât cele mai iubite piese ale trupei: „Hair of the Dog”, „Dream On”, „Love Hurts”, dar şi piese noi de pe albumul „Rock ’n’ Roll Telephone” pe care îl vor lansa anul acesta.

Bilete Nazareth în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul Nazareth de la Hard Rock Cafe din Bucureşti din 22 august 2014 pot fi gasite online pe www.iabilet.ro dar şi la Hard Rock Cafe şi în reţeaua Iabilet.ro, la următoarele preţuri, în fucţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Până pe 22 august Pe 22 august
Bilet cu loc la masă 90 lei 100 lei cumpără bilete
Bilet în faţa scenei în picioare 60 lei 70 lei cumpără bilete
Meet & Greet (loc la masă; întâlnire cu artiştii şi afiş) 250 lei 250 lei cumpără bilete

Un eveniment prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts.