- Concerte - iConcert.ro

Home » Machine Head

Machine Head

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Machine Head

Concert Machine Head la Arenele Romane din Bucureşti

Miercuri, 23 septembrie 2015, de la ora 20:00, trupa americană de metal, Machine Head, va concerta la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul concertului „An evening with… Machine Head”, ce face parte din turneul mondial pentru promovarea albumului „Bloodstone & Diamonds”,... 
23 Sep 2015     ,

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

POZE: Machine Head la Tuborg GreenFest – Rock the City 2012

Cea de-a doua seară de Tuborg GreenFest powered by Rock The City 2012 s-a încheiat cu o altă premieră: primul concert Machine Head în România. Trupa americană şi-a bucurat fanii cu un recital condimentat de piese cunoscute dar şi cu melodii de pe cel mai recent material discografic.  

RECENZIE: Soulfly, Black Label Society şi Machine Head în a doua zi la Tuborg GreenFest 2012

Cea de-a doua zi a festivalului Tuborg GreenFest powered by Rock The City 2012 a adunat un public mai numeros ca în prima zi, în cadrul Complexului Romexpo din Bucureşti, pe 30 iunie 2012. Majoritatea formaţiilor care au urcat pe scenă s-a aflat în premieră în România.  
30 Jun 2012     ,

Program complet Rock the City 2012. Vezi care sunt regulile de acces la festival!

Cu mai puţin de 48 de ore rămase până când ediţia din acest an a Tuborg GreenFest powered by Rock the City organizatorii au anunţat programul oficial, precum şi regulile de acces pentru acest evenimentului. Rock the City 2012  va avea loc între 29 iunie şi 1 iulie la Romexpo din Bucureşti.  

Machine Head va concerta în a doua zi de Rock the City 2012 la Bucureşti

Formaţia americană de heavy metal Machine Head se va afla printre capetele de afiş de la Rock the City 2012, festival care se va desfăşura anul acesta în perioada 29 iunie-1 iulie la complexul Romexpo din Bucureşti.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Rock the City 2012 din Bucureşti cu Guns N’Roses, Machine Head şi mulţi alţii

Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012 va aduce anul acesta pe scena de la Romexpo o mulţime de artişti din „categoria grea” a rockului mondial. Guns N’Roses, Evanescence, Machine Head, Godsmack şi The Cult sunt doar câteva dintre trupele ce vor fi prezente între 29 iunie şi... 

Concertele lunii iunie 2012


În ceea ce priveşte concertele, prima luna de vară este un mix de stiluri muzicale. De la muzica tradiţională ce se va auzi în boxe la IRAF, la nebunia rock de la OST Fest 2012 sau Rock the City sau la petrecerile până în zori de la Backyard Weekend 2012, vara porneşte cu dreptul anul acesta.  

Noi confirmări şi bilete pe zile la Tuborg GreenFest – Rock the City 2012

Heaven Shall Burn completează lineup-ul festivalului Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012, iar trupa Lostprophets nu va mai concerta în cadrul festivalului. Organizatorii mai anunţă Romanian Rock Day şi introducerea biletelor pe zile.  

Evanescence şi Soulfly vor urca pe scena Rock the City 2012

Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012 adaugă două noi nume mari line-up-ului deja anunţat. Evanescence şi Soulfly vor concerta la cea de-a patra ediţie a festivalului organizat de East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment. Anul acesta festivalul...