Amaranthe - Concerte Amaranthe - iConcert.ro

Home » Amaranthe

Amaranthe

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Amaranthe

RECENZIE: ARTmania Festival 2013, rock pe soare şi pe ploaie cu Within Temptation sau Lacrimosa (POZE)

ARTmania Festival a bifat cea de-a opta ediţie cu peste 10 formaţii pe scenele din Piaţa Mică şi din Piaţa Mare, ediţie care a început cu soare, dar s-a încheiat cu Lacrimosa pe fundal de ploaie, tunete şi fulgere. Festivalul s-a desfăşurat din 5 august până în 11 august 2013 şi i-a... 

POZE: Within Temptation, Haggard, Amaranthe la ARTmania Festival 2013

Vineri, 9 august 2013, în Piaţa Mare din Sibiu s-a dat startul concertelor de la ediţia din acest an a festivalului ARTmania. În faţa fanilor, veniţi atât din ţară cât şi din străinătate, au concertat Amaranthe, Haggard şi Within Temptation. Vezi galeria foto de la festival!  

ARTmania Festival 2013 la Sibiu

Între 5 şi 11 august 2013, rockul adevărat se aude de la Sibiu, unde ARTmania Festival îşi aşteaptă fanii la cea de-a opta ediţie cu artişti ca: Within Temptation, Lacrimosa, Haggard, Amaranthe, Deine Lakaien, Xandria sau Orphaned Land.  

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   

Orphaned Land şi Amaranthe, primele confirmări pentru ARTmania 2013

Organizatorii ARTmania 2013 au dezvăluit o parte dintre surprizele pe care le-au pregătit celor ce vor participa la festival între 5 şi 11 august la Sibiu. Primele confirmări pentru scena din Piaţa Mare sunt dedicate iubitorilor genului metal: Orphaned Land şi Amaranthe.  

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 


Social Media

iConcert.ro