Cel dintâi DJ al lumii aşa cum a fost declarat pentru a patra oară Armin van Buuren în 2010 de către DJ Mag va mixa din nou la Bucureşti. DJ-ul olandez va fi headlinerul unui eveniment ce va avea loc pe 15 octombrie 2011 la Sala Polivalentă din Capitală.

Citeşte mai multe detalii despre eveniment!

Line-up-ul evenimentului organizat de The Mission îi mai cuprinde şi pe Sunnery James şi Ryan Marciano. Cei doi olandezi au devenit în ultimii ani printre preferaţii petrecerilor din toată lumea. Sunnery James & Ryan Marciano vor fi prezenţi anul acesta şi la festivalul Tuborg Green Fest Peninsula, unde vor urca pe scena Freedom Arena pe 26 august.

Snatt & Vix vor urca şi ei pe scena de la Sala Polivalentă pe 15 octombrie 2011, mixurile lor urmând să încălzească publicul pentru petrecerea nebună ce va urma.

Armin van Buuren a mai mixat de mai multe ori în România printre care şi la The Mission Dance Weekend 2009, dar şi în cadrul turneului de promovare la albumului „Imagine” din 2008.

Biletele vor putea fi achiziţionate în avans la preţul de 60 lei. În ziua evenimentului preţul unui bilet va fi de 80 lei. Modalităţile de achiziţionare ale biletelor în avans vor fi anunţate în curând.

Foto: www.arminvanbuuren.blog.com