Concertul pe care Orquesta Buena Vista Social Club îl va susţine la Bucureşti va fi deschis de Analia Selis şi al său band. Legendara orchestră cubaneză va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 25 iunie 2013.

Află mai multe detalii despre Buena Vista Social Club la Bucureşti!

Analia Selis a debutat în România în 2004 pe scena Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, ca şi reprezentantă a Argentinei. Ca urmare a prestaţiei sale, a început colaborarea cu Media Pro Music şi şi-a lansat primul album în ţara noastră, „Aqui, hoy„. Au urmat „Aqui, manana”, „Sueños-Vise” şi „Cântece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari„, toate fiind bine primite de public.

După o pauză, în care şi-a dedicat timpul creşterii celor doi copii, Analia Selis revine pe scenă. Pe 25 iunie ea va încânta publicul prezent la Sala Palatului cu ritmurile sale latino-americane. Alături de ea vor fi prezenţi colegii săi de trupă şi violonistul Răzvan Suma, soţul său.

Consideraţi adevăraţi ambasadori ai stilurilor son montuno, danzón, cha cha cha sau bolero, cei de la Orquesta Buena Vista Social Club surprind la fiecare apariţie prin energia, culoarea şi frumuseţea show-urilor lor. Cu o îndelungată tradiţie, orchestra va concerta la Bucureşti în formulă completă. În frunte cu Omara Portuondo și Eliades Ochoa, Orquesta Buena Vista Social Club dă startul unui nou turneu european pe 21 iunie, turneu ce îi va aduce la Bucureşti, pe 25 iunie, şi la Cluj-Napoca, pe 26 iunie.

Bilete Orquesta Buena Vista Social Club

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului costă între 75 şi 300 lei şi sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro:

Categorie bilete Preţ
Categoria 1 300 lei cumpără bilete
Categoria 2 250 lei cumpără bilete
Categoria 3 200 lei cumpără bilete
Categoria 4 150 lei cumpără bilete
Categoria 5 100 lei cumpără bilete
Categoria 6 75 lei cumpără bilete