Alex Gaudino şi Dr. Kucho! sunt headlinerii ediţiei din acest an la Liberty Parade. Cea de-a douăsprezecea ediţie a celui mai mare eveniment dance din România va avea loc pe 13 iulie 2013 pe plaja dintre Venus şi Saturn şi va mai avea printre invitaţi pe: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu, Vika Jigulina şi Vali Bărbulescu.

Află mai multe detalii despre Liberty Parade 2013!

Alex Gaudino sărbătoreşte anul acesta 20 de ani de carieră. DJ-ul italian a atras rapid atenţia mai marilor muzicii electronice, fiind sprijinit de DJ-i ca Tiesto sau Armin Van Bureen, ajungând să fie unul dintre cei mai apreciaţi artişti europeni ai genului. Piese ca „Destination Calabria” sau „Watch Out” au fost prezente în topurile muzicale mondiale, iar Alex Gaudino este prezenţă constantă pe marile scene ale lumii. Artistul a mai fost prezent la Bucureşti şi în 2011, când show-ul său de la Romexpo a fost deschis de DJ Optick şi Raoul Russo.

Dr. Kucho! este un nume ce ţine capetele de afiş ale petrecerilor din Spania şi nu numai de mai bine de 20 de ani. Piese ca „Lies To Yourself”, „Can’t Stop Playing”, „Patricia Never Leaves The House” sau „La Luna” l-au transformat într-unul dintre cei mai respectaţi muzicieni spanioli ai muzicii electronice, fiind apreciat atât de către criticii şi fanii iberici, cât şi de cei din toată lumea.

Line-up complet Liberty Parade 2013

Celor doi muzicieni străini li se vor alătura pe scena amplasată de echipa Radio 21 pe plaja dintre Venus şi Saturn o mulţime de alţi DJ-i români. Astfel, petrecerea de la malul mării, ce va începe pe 13 iulie cu tradiţionala paradă, se va încheia în zorii zilei de 14 iulie.

Alex Gaudino
Dr. Kucho
DJ Optick
DJ Andi
Liviu Hodor
Cristi Stanciu
Christian Green
Vali BARBULESCU
Mose N
Vika Jigulina
Raoul Russu
Adrian Eftimie
Radio Killer
DJ Dark
Shidance
Marc Rayen
Doi Deejay
Asher & Screen
DJ Razz
CiuPy & Mihai Bejenaru
JUST2
Luca M
Andu
DJ Kruger

Accesul la eveniment va fi liber, ca în fiecare an.